Manisa'da İYİ Parti'ye katılımlar devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisa'da İYİ Parti'ye katılımlar devam ediyor

Manisa’da kongresinden güçlenerek çıkan İYİ Parti’ye katılımlar devam ediyor.

Manisa’da 15 Ocak’ta 3’üncü Olağan Kongresini yapan ve Ali Zafer İKSİR’in İl Başkanı seçildiği kongre sonrasında ilçe teşkilatları yeni üyelikler için yoğun çalışma başlattı.

Kongrede güç kazandılar

Manisa’da 3 adayın yarıştığı İl Başkanlığı seçiminde 326 oy alarak İl Başkanı seçilen Ali Zafer İKSİR’e ilk destek yarıştığı adaylar Tunç Önsoy ve Erhan Dumlu’dan geldi. Seçimi kaybeden her iki aday da yaklaşan Genel Seçimler’de var gücümüzle çalışacağız mesajı verdi. Hasan Eryılmaz Milletvekili adayı olacağı için seçime katılmadı.

Şehzadeler üye sayısını arttırmaya başladı

İYİ Parti Şehzadeler ilçe Teşkilatında yoğun yeni üye çalışması yapılıyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Ahmet Çelik “Önümüzde Türkiye için çok önemli bir seçim var ister yönetimde bulunsun ister bulunmasın arkadaşlarımız olağanüstü bir performans sergileyerek üye sayımızı arttırmaya çalışıyorlar.” dedi.

AK Parti’den ve MHP’den yoğun katılım var

Sözlerine AK Parti ve MHP’den İYİ Parti’ye yoğun katılım olduğunu vurgulayan Çelik;”Biz İYİ’ler hareketi olarak herkese kucak açan bir partiyiz siyasi dünlerle uğraşacak zamanımız yok fakat şunu da belirtmek isterim ki MHP ve AK Parti’den uzaklaşanların ilk geldiği yer partimiz oluyor. Manisa’da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

Teşkilat çalışanlarına teşekkür etti

İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik Yönetim Kuruluna ve Teşkilat çalışanlarına teşekkür ederek “Üstün bir performans sergileniyor bu motivasyonla Manisa’da en çok milletvekili çıkaran parti olacağımıza inanıyorum. Ben değil, biz merkezli bir partiyiz bu yüzden tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim onlar sayesinde gücümüze güç katıyoruz”dedi


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa’da hafif ticari araç direğe çarptı: 1 ölü, 1 yaralıÖnceki Haber

Manisa’da hafif ticari araç direğe çarpt...

Akhisar’da eşini vurup kaçan şahıs teslim olduSonraki Haber

Akhisar’da eşini vurup kaçan şahıs tesli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!