KYK YURT İNŞAATI HIZLA YÜKSELİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KYK YURT İNŞAATI HIZLA YÜKSELİYOR
Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı olan AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Kula’ya kazandırdığı ve geçtiğimiz aylarda inşa çalışmalarına başlanan KYK öğrenci yurdu çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Görev yaptığı dönemde Kula’ya kazandırdığı tesislerle bölgenin spor branşında yükselen yıldızı olmasını sağlayan önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Doç. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun büyük destekleriyle Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu Müşerref Akhan Yerleşkesi’nde inşa çalışmalarına başlanan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdu projesi tüm hızıyla sürüyor. Her geçen gün yükselen ve 2024-2025 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanan yurtta kız-erkek olmak üzere toplam 500 öğrenci konaklayacak.

Yurdun faaliyete geçmesiyle öğrencilerin barınma sorunu ortadan kalkacak

Her geçen yıl kayıt yaptırmak için ilçeye gelen öğrencilerin barınma sorunu yaşamasından dolayı kayıt yaptırmadan ilçeden ayrıldıklarını bir çok öğrencinin de çevre ilçelerden gelip giderek eğitim öğretime devam ettiğini dile getiren Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ahmet Yavuz Çamlı, yurt inşaatının tamamlanıp faaliyete geçmesiyle öğrencilerin yaşadığı barınma sorununun da ortadan kalkacağını dile getirdi. Öğrencilerin yaşadığı barınma sorununa rağmen her geçen yıl öğrenci sayılarında artış olduğunun da altını çizen Doç. Dr. Çamlı, 500 kişilik KYK’nın ilçeye kazandırılmasının ardından öğrenci sayılarının daha da artacağını ve bu artışın Kula’ya ekonomik anlamda da hareket katacağını belirtti. İnşa çalışmalarını yakından takip ettiklerini de aktaran Doç. Dr. Çamlı, yurdun Kula’ya kazandırılmasında büyük destekleri olan önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başta olmak üzere, emeği geçen herkese öğrenciler adına teşekkür etti.

KYK yurt inşaatı hızla yükseliyor

KYK yurt inşaatı hızla yükseliyor

KYK yurt inşaatı hızla yükseliyor

KYK yurt inşaatı hızla yükseliyor

KYK yurt inşaatı hızla yükseliyor


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SALİHLİ GALATASARAY TARAFTARLAR DERNEĞİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİÖnceki Haber

SALİHLİ GALATASARAY TARAFTARLAR DERNEĞİ...

KORE GAZİSİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDISonraki Haber

KORE GAZİSİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!