İYİ PARTİ ŞEHZADELER İLÇE TEŞKİLATI ACİL TOPLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ PARTİ ŞEHZADELER İLÇE TEŞKİLATI ACİL TOPLANDI
Manisa Şehzadeler İYİ Parti İlçe teşkilatı 24-30 Nisan tarhi seçim programı nedeni ile dün akşam saat 20:30 'da acil toplandı .


İyi Parti İlçe teşkilatı Divan ve Yönetim kurulu üyeleri , Kadın Politikaları grubu , Gençlik Kolları çalışma grubu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda 24-30 Nisan seçim çalışması programı görüşüldü.


İyi Parti İlçe Teşkilatı başkanı Ahmet Çelik yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek 27 Nisan günü Manisa 1. sıra Milletvekili adayı Şenol Sunat ile birlikte hareket edeceklerini , Milletvekili Adayı Şenol Sunat'ın Manisa İyi Parti İl binasında karşılandıktan sonra Türk Metal İş sendika ziyaratleri sonrası ,17 Hemşeri Derneği , Şehzadeler  Muhtarlar Derneği , Perşembe Pazarı Esnaf Ziyaretleri ,15 Temmuz Demokrasi Meydanı seçim standı ziyaretleri  ile günün ilk yarısındaki programı tamamlanmış olacak .


İyi Parti İlçe Teşkilatı başkanı Ahmet Çelik  daha sonra   Milletvekili Adayı Şenol Sunat ve  Şehzadeler İlçe Teşkilatı ile birlikte öğleden sonra Kurşunluhan kadın kooperatifleri , Kuyumcular çarşısı esnaf ziyareti ,Ulupark kadınlar kahvesi ve Kafeler Caddesinde İyi Parti Şehzadeler Gençlik kolları ve yönetim kadrosu ile birlikte cadde üzerinde bulunan gençlerle sohbet edilecek ve saat 20:00 'den sonra Yörükler Derneği ziyareti ile programın tamamlanacağı belirtti .


Çelik , 24-30 Nisan tarihi aralığında Milletvekili adayı Gürhan Özcan'ın 26-28  Nisan tarihlerinde Milletvekili adayı Birgül Bozkurt ile birlikte Veziroğlu , Yeniköy,Karaağaçlı ,Selimşahlar ,Tepecik , Tilki Süleymaniye ,Güzelköy ziyaretlerine tüm  İlçe teşkilatı olarak eşlik edeceklerini ifade etti. 29 Nisan tarihinde Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz birlikte hareket edeceklerini de sözlerine ekledi .


İyi Parti İlçe Teşkilatı başkanı Ahmet Çelik ,'' Mayıs ayının ilk haftası İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Manisa'ya gelecek olması nedeni ile tüm seçim çalışmalarının yoğun devam edeceğini o tarihe kadar Manisa'da ulaşılmamış hiçbir yer kalmayacağını ''  kaydetti 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
LİSE ÖĞRENCİLERİ TEKNOFEST FİNALLERİNDEÖnceki Haber

LİSE ÖĞRENCİLERİ TEKNOFEST FİNALLERİNDE

AŞKLARINI DEPREM BİLE YIKAMADISonraki Haber

AŞKLARINI DEPREM BİLE YIKAMADI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!