İKİNCİ ADRESİNİZ; ROSE BAY HOTEL

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İKİNCİ ADRESİNİZ; ROSE BAY HOTEL
2003 yılından bugüne konaklama sektöründe hizmet veren Rose Bay Hotel, Manisa’nın en gözde semtlerinden Güzelyurt’ta kalite, konfor ve estetiği içiçe sunduğu yeni şubesini tanıttı.

Haber: Nezih VAROL

2003 yılından bugüne konaklama sektöründe hizmet veren Rose Bay Hotel’in Yönetim Kurulu Başkanı M. Sait Güllüçayır, beraberinde Otel Müdürü Alaaddin Çelik ile İzmir Foça’dan sonra Manisa’nın en gözde semtlerinden Güzelyurt’ta kalite, konfor ve estetiği içiçe sundukları yeni şubeyi basın mensuplarına tanıttı. Rose Bay Hotel’de 5 executive suit ve 28 standart oda, 250 kişilik a’la carte restaurant-bar ve 1 teknolojisi yüksek toplantı salonu ile misafir memnuniyeti odaklı hizmet verdiklerini söyleyen M. Sait Güllüçayır odaların geniş, ferah, modern çizgileri olan yüksek kaliteli mefruşat ile zenginleştirildiğini, konuklarının konforunu en üst düzeyde sağladıklarını belirtti.

ÖNCE KALİTE

Güllüçayır hotelle ilgili şu bilgileri verdi: “Rose Bay Hotel olarak hedefimiz maksimum misafir memnuniyetini sağlayarak tüm alanlarda sunulan birebir hizmet anlayışıyla konuklarımıza evlerindeki rahatlığı hissettirmektir. Modern mimari çizgiyle tasarlanmış mobilya, halı ve yataklarımızla değerli müşterilerimize rahat ve konforlu konaklama imkanı sunuyoruz. Her odada led tv ile dünya kanalları izlenmekte, laptop ve kıymetli eşyaların saklanabileceği güvenli kasalarımız bulunmaktadır. Banyolarımız jakuzili olup odalarımızda misafirlerimiz için ücretsiz bitki çayları, hazır kahveler ve kekler mevcuttur. Her türlü organizasyona cevap verebilecek 250 kişilik a’la carte restaurant ve barımız şeflerimizin şık sunumu ve personelimizin güleryüzlü kaliteli hizmetiyle akşam ziyafetlerine, ardından dostlarla keyifli ve sıcak sohbetlere olanak sağlamaktadır. VIP organizasyonlar ve toplantılar için en son teknolojiyle donaltılmış, modern alt yapısıyla taleplere cevap verecek salonumuzla da ayrıca hizmet sunmaktayız”.

OLANAKLAR

Rose Bay Hotel asansör, tesise sit otopark, 24 saat resepsiyon, lobi, bagaj odası, emanet kasası, günlük temizlik, fax/fotokopi, sigara içme alanı, sigara içilmeyen oda hizmetlerini ücretsiz, çamaşırhane, toplantı salonu, a’la carte restoran ve barda canlı müzik hizmetlerini ise ücretli olarak sunacak. Rose Bay Hotel Manisa’da odalara giriş saat 14.00'den itibaren başlıyor, çıkış ise en geç 12.00'de gerçekleşiyor. Hotele evcil hayvan kabul edilmiyor, hizmet verilecek açık alanların kullanımı ise mevsim koşullarına göre değişiklik gösteriyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÜNİVERSİTELİ GENÇ ÖLÜ BULUNDUÖnceki Haber

ÜNİVERSİTELİ GENÇ ÖLÜ BULUNDU

ŞEHİR HASTANESİNE İKİ UNVANSonraki Haber

ŞEHİR HASTANESİNE İKİ UNVAN

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!