HALK GÜNÜ YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HALK GÜNÜ YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR
Manisalı mücevher tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Altınbaş’ın 1-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Halk Günü’nde yüzde 50’ye varan indirimler yapılacak.

Haber: Nezih VAROL

Manisalı mücevher tutkunlarının her yıl sabırsızlıkla beklediği ‘Halk Günü’ yine büyük bir izdiham yaşanmasına neden oldu. 1 Kasım’da başlayan ve 11 Kasım’da sona erecek olan Altınbaş’ın Halk Günü’nde yüzde 50’ye varan indirimler acele edenleri mutlu edecek, fırsatı kaçıranlar ise bir sonraki yılın hayaliyle yaşamak zorunda kalacak. Altınbaş’ın Kuymcular Çarşısı’ndaki merkezinde başlayan Halk Günü süresince binlerce üründe maliyetine satışlar yapılacak. Bu ürünler pırlanta, elmas, altın ve daha bir çok değerli madenden oluşan takıları içeriyor. Evlilik teklifinde bulunacak, söz, nişan, nikah yapacak, düğünlerde takı takacak olanlarla güncel ürünlere sahip olmak isteyen mücevher tutkunlarının bir araya geleceği Altınbaş Halk Günü’nde birbirinden şık yüzük, küpe, kolye, kelepçe ve setler uygun fiyatlarla sahiplerini bulacak.

YIL SONU STOKLARI ALICIYLA BULUŞUYOR

Kendilerini yoğun ve yorucu bir haftanın içinde bulduklarını ifade eden Altınbaş Manisa’nın sahibi Can Yüce, ürünlerin çok çabuk seçildiğini, hemen sahiplenildiğini, bu nedenle mücevherat sahibi olmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiğini söyledi. Yüce, şu bilgileri verdi: “Öncelikle Altınbaş’ın her yıl düzenlediği Halk Günü’nün ev sahipliğini yapmaktan firmam ve ekibim adına büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Yüzlerce çeşit değerli taştan oluşan ürünlerimiz müşterilerimizin beğenisine sunuldu. Bu yıl ki fırsat günlerimiz 1 Kasım’da başladı 11 Kasım’da son bulacak. Bu kampanyamızın amacı yıl sonu stoklarımızın sirkülasyonunu hızlandırıp ekonomiye katkı sağlamaktır. Evlilik hazırlığı yapanlar, düğünlerde takı takmak veya güncel ürünlere sahip olmak isteyenleri, mücevher tutkunlarını Halk Günü’ne bekliyor ve gelenlerin yüzde 50’ye varan bir fırsat yakalayacağını hatırlatıyorum”.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
VALİ DENİZ ŞEHİR HASTANESİ'NDEÖnceki Haber

VALİ DENİZ ŞEHİR HASTANESİ'NDE

SARUHANLI LOGOSU T.C.'YE KAVUŞTUSonraki Haber

SARUHANLI LOGOSU T.C.'YE KAVUŞTU

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!