ERLER CADDESİ YENİLENİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ERLER CADDESİ YENİLENİYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Erler Caddesi üzerinde prestij cadde yenilemelerine başladı. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapısı yenilenen caddede Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince kaldırım ve bordür düzenleme işlerine başlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da beraberindeki heyetle birlikte, cadde üzerinde devam eden çalışmaları inceledi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tarafından imzalanan protokol kapsamında yenileme çalışmaları başlayan Erler Caddesi’nde önemli mesafe kaydedildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Ziya Bilgin ve Akıncılar Mahalle Muhtarı Haydar Güreç ile birlikte cadde üzerinde incelemelerde bulundu. Caddedeki esnaflarla sohbet eden, proje hakkında bilgilendirme yapan Öztozlu, yenilenen Erler Caddesi’nin Şehzadeler ilçesine hayırlı olmasını diledi. 

Muhtarlar, Memnuniyetlerini Belirtti 

Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Ziya Bilgin, “Erler Caddesi, Mimar Sinan, İbrahim Çelebi ve Akıncılar mahallelerini kapsayan ana arterlerden bir tanesi. Çok güzel oldu. Ömer Başkanımıza, Cengiz Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz, Allah razı olsun” dedi. 

Akıncılar Mahalle Muhtarı Haydar Güreç, “Bu çalışmalara büyük katkısı olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere, Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Mahallemizde iki tane prestij caddemiz olacak. Halkımız şu an biraz cefa çekiyor ama bittiğinde sefasını sürecekler, çok güzel olacak. Çalışan tüm personellerin ellerine sağlık diyorum” diye konuştu. 

Caddeler, Şıkır Şıkır Olacak 

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu, “Erler Caddesi’nde çalışmalar hızlı gidiyor. Ramazan Bayramı öncesinde de hizmete açılacak gibi gözüküyor. Erler Caddesi ve paralelindeki Alçıtepe Caddesi, buralar Manisa’nın ana arterlerinden iki tanesi. Devamlı olarak yoğun kullanılan yerler. Cengiz Başkanımızın talimatları ile MASKİ, altyapılarını yeniledi. Şu anda üstyapıları yenileniyor. Caddelerimiz şıkır şıkır bir şekilde bayrama hazır olacak. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi. 

Sıcak Asfalt Uygulanacak 

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın çalışmalarının ardından Erler Caddesi üzerinde sıcak asfalt çalışması uygulayacaklarını belirten Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Erler Caddesi üzerindeki keşif işlerini bitirdik. Bu iş için tüm hazırlığımızı da tamamladık. Fen İşleri Dairemizin işlerini tamamlamasına müteakip, ince kazı çalışmasına başlayacağız. Kazı işlerimizi bitirdikten sonra da sıcak asfalt çalışması yapacağız. Asfaltı kısa bir süre içerisinde atıp, bu caddeyi vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz” diye konuştu. 

Şehzadeler’e İki Prestij Cadde Kazandırılıyor 

Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’in imzaladığı protokol kapsamında, Şehzadeler ilçemizde Alçıtepe ve Erler Caddesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından öncelikle altyapı çalışmaları yapıldı. Altyapı çalışması tamamlanan Erler Caddesi’nde de prestij caddesi çalışmasına başladık. Salihli’deki kilit parke fabrikasında ürettiğimiz taşları kullanarak, tamamen kendi ekiplerimizle yaptığımız prestij caddesindeyiz. Aydınlatma direkleri de Şehzadeler Belediyesi tarafından veriliyor. Bunların montajını da yine kendi ekiplerimizle yapacağız. Kısa zaman içerisinde Erler Caddesi ve Alçıtepe Caddesi’yle birlikte ara bağlantı yollarını da prestij cadde çalışmasını da tamamlayacağız. Kaldırım çalışmaları tamamlandıktan sonra da Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından da asfalt çalışmaları yapılacak. Prestij caddelerimizin Şehzadeler ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAKAN SOYLU'DAN İYİ PARTİ KURŞUNLAMA AÇIKLAMASIÖnceki Haber

BAKAN SOYLU'DAN İYİ PARTİ KURŞUNLAMA AÇI...

TÜİK 2023 ŞUBAT AYI TÜFE 'Yİ AÇIKLADISonraki Haber

TÜİK 2023 ŞUBAT AYI TÜFE 'Yİ AÇIKLADI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!