“EN BÜYÜK HEDİYE SEVGİNİZ”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“EN BÜYÜK HEDİYE SEVGİNİZ”
“Sevmek ve sevilmek insanoğlunun en büyük ihtiyacı” diyen Profesyonel Lider Koçu Dr. Hülya Yurtdaş Pirinççi Sevgililer Günü’nde verilebilecek en büyük hediyenin ‘Sevgi’ olduğunu söyledi.

Haber: Nezih VAROL

Manisa Eğitim ve Koçluk Akademisi (MEKA) Genel Müdürü Profesyonel Lider Koçu Dr. Hülya Yurtdaş Pirinççi, 14 Şubat’ta kutlanacak Sevgililer Günü’nde verilebilecek en büyük ve en güzel hediyenin ‘Sevgi’ olduğunu söyledi. Profesyonel Lider Koçu Dr. Hülya Yurtdaş Pirinççi, “Sevgi diliniz ne? Sevmek ve sevilmek insanoğlunun en büyük ihtiyacı, belki de en büyük yaşama nedeni bana göre. Her kapının anahtarı, her hastalığın ilacı, aslında  herkesin  aradığıdır sevgi” diyerek başladığı bir açıklama yaparak günün anlam ve önemine dair düşüncelerini şöyle ifade etti: “Yokluğunda hissettiğimiz, varlığında yükseldiğimiz ve onunla  sinerji yakaladığımızda herşey ile mücadele edeceğimiz cesaret   temsilimizdir bildiğimiz. O kadar farklıyız ki, insan sorgulamaya başlıyor çoğu zaman yaratanı, hayran oluyor bu ilahi yüce. Nasıl oluyor bu kadar farklı tarz insan, düşünce yapısı, oluş biçimi diye soruyorum kendime. Herkes kendine has özellikler taşıyor, peki nerelerde birleşiyoruz, nerelerde ayrılıyoruz? Ve neden ayrılıyoruz? İhtiyaçlarımız, beklentilerimiz, hayallerimiz, hedeflerimiz  farklı   çünkü. Hepimiz, hiçbirimiz  gibi değiliz ki, olamayız da. Tek ortağımız ‘Sevgi’. İşte orada  birleşiyoruz  aslında”.

“SEVGİ DİLİNİ BİLMELİYİZ”

Manisa Eğitim ve Koçluk Akademisi (MEKA) Genel Müdürü Profesyonel Lider Koçu Dr. Hülya Yurtdaş Pirinççi, Sevgililer Günü ve Sevgi’ye dair açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ancak yine farklı  olan sevgi dillerimiz. Hiç duydunuz mu, daha doğrusu hiç düşündünüz mü bilmiyorum, ama ben hep eksik  bişeyler hissettim ve sevgi dillerini  öğrendiğim  günden bugüne, artık o dille konuşuyorum. İntegral  İlişki Koçu olarak söylüyorum ki şimdi  çok daha  fazla seviyor ve çok daha fazla haz alıyorum. Önemli olan karşımızdakinin ve kendimizin sevgi dilini tanımak, bilmek, anlamak. Sevgi diliniz ne? ‘Takdir Edilme’ ve ‘Olumlama’ sözleri mi? ‘Kaliteli Zaman Geçirmek’ mi? ‘Hediye’ mi? ‘Fiziksel Temas’ mı? Yapmamız gereken sevdiklerimizin sevgi dilinin farklı olabileceğini anlamak ve hareketlerimizi ona göre düzenlemek. Farklı sevgi dilleri olabileceğini sevdiklerimizle de paylaşıp, kendi sevgi dilimizin ne olduğunu, onların sevgiden ne anladığını açıkça konuşalım. Herkesi olduğu gibi kabul ettiğimizde ve yargılamayı ve varsayımı bıraktığımızda karşımızdakinin bize verdiği sevgiyi almamız kolaylaşacak. Sevgiyle kalın ve sevginizi  paylaşın her fırsatta. Çünkü  bu hayatta  verebileceğiniz en güzel hediyedir sevgi”.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MANİSASPOR YÖNETİMİ DESTEK İSTİYORÖnceki Haber

MANİSASPOR YÖNETİMİ DESTEK İSTİYOR

ÇERÇİ'YE ANLAMLI PLAKETSonraki Haber

ÇERÇİ'YE ANLAMLI PLAKET

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!