DOĞUŞ VE YÜKSELİŞ'TEN DEV İŞBİRLİĞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DOĞUŞ VE YÜKSELİŞ'TEN DEV İŞBİRLİĞİ
Doğuş Turizm ile Yükseliş Plaza arasında özel bir işbirliği gerçekleşti. Doğuş Turizm, Yükseliş Plaza katkılarıyla 13 araçlık bir filo kurdu.

Doğuş Turizm   yönetim kurulu başkanı Kadri Yalçınkaya ‘ya yeni araçları Anadolu Isuzu satış satış direktörü Yusuf Teoman  tarafından teslim edildi.Teslimat sırasında firma sahibi Kadri Bey Isuzu  yu tercih ettim çünkü; yakıt tüketimi çok düşük,istediğim zaman parçasını rahatlıkla bulabiliyorum,ikinci eli hemen satılabiliyor,ne zaman bir arızam olsa servise anında ulaşıp derdime  çare bulabiliyorum,Yükseliş  firması her zaman her işimizi hallediyor bu imkanlarımız  varken neden başka bir markayı tercih edeyim.Müşterilerimize daha iyi ve daha kaliteli  hizmet verebilmek için işimize yatırım yaparak kriz döneminde büyümeye hızla devam ediyoruz. dedi.

 
Teslimat sonrasında Yükseliş  Plaza satış direktörü Ali Yüksel: “Kadri Bey uzun süren araştırmaları sonucu Isuzu otobüslerinin yakıt tasarrufunu, parça bulunabilirliğini, dayanıklılığını en ince ayrıntısına kadar büyük bir titizlikle inceledi. Novo Lux otobüsler çevreci, kaliteli, konforlu ve ekonomik olmasından dolayı bizi tercih etti. Dünyanın ve ülkemizin içinden geçmiş olduğu bu zor günlerde krizi fırsata çevirip müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak için işine yatırım yapan Kadri beyi yürekten kutluyorum. Yeni Novo ailesindeki araçlar daha da güçlü. Novo Lux modelinde Euro 6 emisyon standartında 190 beygirlik uzun ömürlü Isuzu motoru kullanılıyor. Dünyada en çok üretilen en uzun ömürlü dizel motoru bu aracımızda kullanılmaktadır. Yeni Isuzu Novo, boyutları, altyapısı ve donanımı ile eski modellerden çok daha farklı bir konumda. 29 koltuğa kadar çıkabilen değişik koltuk versiyonları ile daha fazla yolcu taşıma kapasitesine sahip. Büyüyen araç boyutları sayesinde kapı genişlikleri, iç yükseklik, koridor genişliği ve yolcu koltuğu diz genişliği mesafeleri de artan Novo Lux'de en geniş diz mesafesine ulaşıldı. Manisa nın önde gelen öğrenci ve personel taşıma firmalarından  olan Doğuş Turizm ve çalışanlarına Isuzu Novo Lux otobüslerini teslim etmekten ve Yükseliş Plaza olarak Isuzu araçlarıyla destek vermekten büyük gurur duyuyoruz “dedi.

Manisa da düzenlenen teslimat törenine Manisa şoförler cemiyeti başkanı Salih Karaağaç, Anadolu Isuzu satış direktörü Yusuf Teoman, Aıos otobüs satış şefi Ferhat Sancaklı, Aıos bölge sorumlusu Burak Darıcı ,Yükseliş satış sorumlusu Levent Yenideniz ,Ünallar Isuzu yetkili servisi Mustafa Ünal ,Garanti Bankası Manisa Şube Müdürü Nükhet Fidanoğlu, katıldı. 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
UÇURUMA YUVARLANAN ARAÇTA 2 YARALIÖnceki Haber

UÇURUMA YUVARLANAN ARAÇTA 2 YARALI

ORMAN HAFTASINDA FİDAN DİKTİLERSonraki Haber

ORMAN HAFTASINDA FİDAN DİKTİLER

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!