DAĞCILAR KARDA YÜRÜDÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DAĞCILAR KARDA YÜRÜDÜ
Manisa Spilos Dağcılık ve Trekking Kulübü üyeleri Oduncuyolu-Geyikpınarı-Spil Zirve-Atalanı Doğa Yürüyüşü’nü tüm olumsuz hava koşullarına rağmen başarıyla tamamladı.

Manisa Spilos Dağcılık ve Trekking Kulübü üyeleri Oduncuyolu-Geyikpınarı-Spil Zirve-Atalanı Doğa Yürüyüşü’nü gerçekleştirdi. Etkinliğe 73 dağcı katıldı. Spilos Dağcılık Başkanı Mehmet Güllüpunar yaptığı açıklamada, “Spil Dağı etkinliğimiz hava koşulları nedeniyle zor, zor olduğu kadar da keyifli oldu. Saatlerce karla mücadele ettik. Rotamız üzerindeki patikaların yoğun kar, buzlanma ve yıkılan ağaçlarla kapanmış olması yürüyüşün zorluk derecesini artırıyordu. Spil Dağ’ının beyaza bürünmüş eteklerinden yükseldikçe kar kalınlığı da artıyordu. Tüm olumsuz koşullara rağmen üstün bir performans sergileyerek Geyikpınarı’na yüksek karda yürüyerek ulaştık. Burada verdiğimiz öğle yemeği molasının ardından zirvenin yolunu tuttuk. Zirveye geldiğimizde manzara görülmeye değerdi. Ekipteki yorgunluk belirtileri yerini, mutluluk ve sevince bıraktı. Zirvede grup fotoğrafı çektikten sonra kısa bir molanın ardından Atalanı’nda yürüyüşü sonlandırdık.  Ekip olarak bu etkinlikten müthiş keyif aldık.  Etkinlik boyunca yenildi, içildi, şarkılar türküler söylendi, oyunlar oynandı. Spilos üyeleri arasında dostluğun, kardeşliğin, arkadaşlığın, paylaşımın en güzel örnekleri yaşandı. Etkinliğe katılan yöneticilerimize, üyelerimize bu zorlu parkurda gösterdikleri performanstan, doğaya ve çevreye duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim, ayrıca bu etkinlikte 20 kişilik ekibiyle bizlerle birlikte olan Keşif Dağcılık-Urla temsilciliği başkanı Mehmet Tuncer’e ve sporcularına teşekkür ederim, dostlarımızla güzel bir etkinlikte bir arada olmaktan mutlu olduk” dedi.

Spilos Dağcılık ve Trekking, Demirciköy-İrpektepe-Kızıltepe-Kocagöl Doğa Yürüyüşü’nü gerçekleştirecek. Etkinliğe katılmak için 0 535 728 71 77 numaralı telefonu arayıp kayıt yaptırmalısınız.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SALGINLA İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMAÖnceki Haber

SALGINLA İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

BAHÇE DUVARINA KAMYONET ÇARPTISonraki Haber

BAHÇE DUVARINA KAMYONET ÇARPTI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!