ÇEŞMELİ MANİSALILAR “EMRE AKPINAR” DEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇEŞMELİ MANİSALILAR “EMRE AKPINAR” DEDİ
Çeşme Manisalılar Derneği Yönetim Kurulu aldığı kararla uzun yıllar çeşitli holding ve otellerde genel müdürlük yapan Emre Akpınar’ı danışmanlığa getirdi.

Çeşme Manisalılar Derneği Yönetim Kurulu aldığı kararla Manisalı işletmeci Emre Akpınar’ı danışmanlığa getirdi. Son olarak Alaçatı’da 4 yıldır Beyevi Butik Oteli’nin işletmeciliğini yapan Akpınar, hemşerilerinden böyle bir görev için talep geldiğince hiç düşünmeden kabul ettiğini söyledi. Akpınar, “20 yıldır turizmin içerisindeyim. Antalya, Bodrum, Marmaris gibi turizm yörelerinin yanı sıra İstanbul’da bir holdingte uzun yıllar genel müdür olarak çalıştım. Daha sonra ailevi sebeplerden dolayı Manisa’ya döndüm. Turizme olan sevdamdan dolayı Alaçatı’da 4 yıldır Beyevi Butik Oteli’ni kiralayarak işletmeciliğini yapıyorum. Bir Manisalı olarak Alaçatı’da güzel işlere imza attığımı düşünüyorum. Derneğimizden böyle bir teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim. Bildiğiniz üzere Çeşme’de 3000 civarında Manisalı hemşehrimiz yaşamakta. Hemşehrilerimizin bir kısmı önemli işletmelere sahip, bir kısmı da çeşitli kuruluşlarda çalışmakta yada emeklilik hayatlarını güzel ilçe Çeşme’de sürdürmekteler. Amacımız Manisalılık bilincini Çeşme’de arttırarak, birlik beraberlik içinde güzel işlere imza atmak” diye konuştu.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN TATİL TERCİHİ ÇEŞME”

Manisa ile iletişimin artırılması gerektiğini söyleyen Emre Akpınar, sivil toplum örgütleri ile temasa geçerek Çeşme ile Manisa arasında köprü olacaklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Manisa ve 17 ilçesinde yaşayan hemşehrilerimiz yaz aylarında yoğun olarak Çeşme’yi tercih ediyorlar. Yani Çeşme ile Manisa zaten iç içe. Bizim amacımız Manisa’daki STK’lar, odalar ve dernekler ile bağlarımızı arttırarak ekonomik ve ticari anlamda gelişmeler sağlamak. Bu kuruluşların yaptıkları etkinlikleri ilçemize çekmek, Çeşme’de yaşayan hemşehrilerimizin de Manisa’da yaşadıkları sorunlarını çözmek için köprü olmak amacındayız.”

“DAHA İYİ HİZMET VERMEK İSTİYORUZ”

Emre Akpınar’ın bilgi ve birikiminden faydalanmak için kendisini Çeşme Manisalılar Derneği’nde danışmanlık görevine getirdiklerini söyleyen Dernek Başkan İsa Ercan ise Çeşme’de yaşayan hemşehrilerini bir çatı altında toplamak için dernek kurduklarını vurgulayarak, “Kuruluşundan beri çeşitli çalışmalara imza attık. Hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına Alaçatı’da otel işletmeciliği yapan, güzel yurdumuzun çeşitli yörelerinde genel müdürlük görevinde bulunan Emre Akpınar kardeşimize danışmanlık görevi verdik. Sağolsun o da hiç düşünmeden bu görevi kabul etti. Gönüllülük çerçevesinde derneğimize hizmet edecek” dedi.

İNDİRİM KAMPANYASI İÇİN ÇAĞRIMIZ VAR

İsa Ercan ayrıca Çeşme Manisalılar Derneği üyelik kartlarının dağıtılmaya başlandığını belirterek şunları söyledi: “İlk etapta görüştüğümüz Çeşme’deki 30 firma ile anlaşma sağladık. Dernek üyelerimize indirim yapmayı kabul ettiler. Buradan ilçemizdeki tüm firmalara bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bu indirim kampanyasına katılsınlar. Yapmaları gereken tek şey bizimle iletişime geçmek. Hem kendileri, hem de üyelerimiz kazansın.”

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KORKUDAN EVLERİNE DÖNEMİYORLARÖnceki Haber

KORKUDAN EVLERİNE DÖNEMİYORLAR

KIŞ KONSERİ MEST ETTİSonraki Haber

KIŞ KONSERİ MEST ETTİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!