ÇERÇİ DEMOKRASİ VE HİZMET AŞIĞI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇERÇİ DEMOKRASİ VE HİZMET AŞIĞI
AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Katıöz, mevcut Belediye Başkanı Çerçi’nin dev projeleriyle çok başarılı olduğunu, 7 aday adayı başvurusunun ise partide demokrasiye inancı yansıttığını söyledi.

Haber: Nezih VAROL

2018 yılının ilk aylarında temayül yoklaması sonrası Genel Merkez kararıyla AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı olarak göreve başlayan Fatih Katıöz, kısa süre sonra gerçekleşen genel seçimlerin ardından ikinci önemli sınavını da yerel seçimler için vermeye hazırlanıyor. Bu süreçte Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Çerçi ile omuz omuza yürüyen, başarılı çalışmaların arkasında duran ve daha büyük projelerin hayata geçeceğine inanan İlçe Başkanı Katıöz, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yolda gösterdiği çıta bellidir. Milletin hizmetkarı olmaya ant içtik. Andımıza dün olduğu gibi bugün de, yarın da sadık kalacağız. Ülkemiz için, davamız için, Manisamız için, Yunusemremiz için çok çalışacağız” şeklindeki sözleriyle partisine ve ekibine olan inancını ortaya koyuyor.

ADAY ADAYI SAYISI HIZLA ARTIYOR

HİRAŞ Medya Grup (HMG) Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Emin Uygur’un, beraberinde Radyo HİRAŞ Genel Yayın Yönetmeni Hale Taştekin ve HMG Haberler Editörü Nezih Varol ile ziyaret ettiği AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlkcan Durmaz ile konuklarını ağırladı. Başkan Katıöz, daha önce belirlenen aday adaylığı için başvuru süresinin 16 Kasım Cuma gününe kadar uzatılmasının olası hataları engelleyeceğini ifade ederek, “Şu ana kadar 7 aday adayı başvurusu aldık, ancak süre uzatıldığı için yeni başvurular da yapılabilecek. Bu sayının artacağını düşünüyoruz” dedi. HMG ekibine mevcut durum hakkında değerlendirmelerde bulunan Katıöz, Belediye Başkanlığı için çok sayıda aday adayı başvurusunda bulunulmasının nedenini ise,  Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin dev projelere imza atarak çok başarılı çalışmalar ortaya koymasına bağladı.

“SAYIN ÇERÇİ DEMOKRASİYE İNANIYOR”

Katıöz, açıklamasına şöyle devam etti: “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi’nin başarılı çalışmalarının yaşanan aday adayı patlamasıyla yakından ilgisi vardır, ama sadece bu değildir. Sayın Çerçi’nin siyasete bakış açısı ve demokrasiye olan inancı bu sonucu ortaya koymuştur. Herkesin demokratik katılımla yönetimlere gelme çabasına saygı duymaktadır. Tüm partililerin bu haklarını kullanmalarının demokrasinin bir gereği olduğuna inanmaktadır. Sayın Çerçi’nin işte bu bakış açısı, yaklaşımı ve çalışmalarının sonucu çok sayıda aday adayı başvurusu almamızı sağlamıştır. Aday adayı sayımız hızla artacaktır. Pazar günü temayül var. Ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanları, mahalle başkanları, delegeler kendilerine yöneltilecek soruları elektronik ortamda cevaplayacaklar, görüşlerini beyan edecekler. Hayırlısı ne ise olmasını diliyorum”.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KADINLAR ÖRGÜ KURSUNU ÇOK SEVDİÖnceki Haber

KADINLAR ÖRGÜ KURSUNU ÇOK SEVDİ

VALİ DENİZ YENİ HASTANEYİ İNCELEDİSonraki Haber

VALİ DENİZ YENİ HASTANEYİ İNCELEDİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!