BÜYÜKŞEHİRİN KAZANLARI 3000 DEPREMZEDE İÇİN KAYNIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÜYÜKŞEHİRİN KAZANLARI 3000 DEPREMZEDE İÇİN KAYNIYOR

Deprem afetinin ardından yaraları sarmak için ilk andan itibaren afet bölgesinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte depremin en çok etkilediği illerden bir tanesi olan Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesindeki çadır kentlerde her gün 3000’er kişilik iftar yemeği ve sahur kahvaltısı hazırlayarak, afetzedelerin yanında yer alıyor.

Manisa Valiliği koordinesinde Manisa’da ağırlanan depremzedeler ile afet bölgesindeki vatandaşlara Ramazan ayı boyunca yapılacak yardım ve destekler konusunda gerçekleştirilen toplantının ardından Kahramanmaraş’a bağlı Dulkadiroğlu ilçesinde her gün 3000’er kişilik iftar yemeği ve sahur kahvaltısı ile afetzedelerin yanında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. İlçeye bağlı Sümer, İstasyon ve Aksu mahallelerinde kurulan çadır bölgelerinde iftar ve sahurda 3000 kişilik sıcak yemek ve kahvaltı ikramı gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, anbean afetzedelerin yanında yer alıyor.
Mobil İkram Aracı ve Çadırda Yemek ve Kahvaltı İkramı
Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede kurulan çadırda iftar yemeği hazırlanırken, Mobil İkram Aracı ile de sahur vaktinde kahvaltı hizmeti veriliyor. Üç mahallede depremzedelere destek olan Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ikramların herkese ulaşması noktasında büyük gayret sarf ediyor.
Ramazan Ayı Boyunca Sürecek
Afetin yaralarını sarmak için ilk andan itibaren çalışmaların içinde olduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İlgili genel sekreter yardımcımız ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığımız koordinesinde, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Kahramanmaraş ilimizin Dulkadiroğlu ilçesindeki çadır kentlerde iftar yemeği ve sahur kahvaltısı ikramıyla afetzede kardeşlerimizin yanında yer aldık. Ramazan ayı boyunca bu hizmetimiz devam edecek. Hepimizi derin yasa boğan ve çok sayıda canımızı yitirdiğimiz asrın felaketinin yaralarını sarmak için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Bir kez daha ülkemize ve milletimize geçmiş olsun diyor, yüce Allah’tan bizlere bir daha böylesi acıları yaşatmamasını niyaz ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BARBAROS'LU ÖĞRENCİLERE EĞİTİM KOÇLUĞUÖnceki Haber

BARBAROS'LU ÖĞRENCİLERE EĞİTİM KOÇLUĞU

MANİSA'DA BÜYÜK KAZASonraki Haber

MANİSA'DA BÜYÜK KAZA

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!