BÜYÜKŞEHİR SU BORCU DERDİNDE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÜYÜKŞEHİR SU BORCU DERDİNDE
CHP Manisa Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Engin Uzun koronanın etkileri hissedilirken Büyükşehir Belediyesi’nin su borçları derdine düşmesini kınadı.

Haber: Nezih VAROL

Koronavirüs tüm dünyada etkisini sürdürürken gerekli tüm tedbirlerin yanında vatandaşların ekonomik sıkıntıları da güvence altına alınmaya başlandı. Ancak Türkiye’de işçi, işveren, çiftçi, esnaf, memur, emekli tüm kesimler zarar görmeye başlamasına karşın ekonomik destek paketleri henüz açıklanmadı. CHP Manisa Yerel Yönetimlerden Sorumlu Il Başkan Yardımcısı Engin Uzun ise koronanın etkileri hissedilirken Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin su borçları derdine düşmesini kınadı. Engin Uzun şu açıklamada bulundu: “Tüm dünyaya korku salan ve etkisi altına alan korona virüsünün sağlık, sosyal ve ekonomik anlamda verdigi zarar çok ciddi boyutlarda iken özellikle yerel yönetimlerin vatandaşa bir can suyu olması gerekirken yaşadığımız şehir Manisamızda, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin su borçlarını tahsil etme derdine düşmesini yadırgadığımızı belirtmek isteriz. Ayrıca ilçelerden gelen şikayetleri göz önüne aldığımızda; Türkiye ve İl genelinde korona ile ilgili bilinçli mücadele ve çözüm önerilerimizi Sayın Genel Baskanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi samimiyetle vatandaşlarımızla paylaşarak CHP'li belediyelerin kira alacaklarını ve su tahsilatlarını aylar sonrasına ötelemesi halkla beraber halkın zor gününde yaninda olduğunu göstermiştir”.

“7/24 HİZMET EDECEĞİZ”

CHP Manisa Yerel Yönetimlerden Sorumlu Il Başkan Yardımcısı Engin Uzun gece gündüz demeden mağdur olan vatandaşların hizmetinde olduklarını ifade ederek açıklamasını şöyle sürdürdü: “CHP'li ilçe belediyelerimiz ilçelerinde halkın sağlığını korumak ve ekonomik krizin yıprattığı esnafımızı rahatlatmak için gereken tüm çalışmaları yapmaktadır. Biz bu ülkeyi ve insanları seviyoruz. Onların sağlığı için tüm şehrimize hizmet etmek isteyen CHP'li belediyeler vatandaşlarımızın emrindedir. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı olarak vatandaşlarımıza hizmet verebilmek için bizleri 7 gün 24 saat arayabilir, bize ulaşabilirsiniz. Halkımızla birlikte yapılan uyarıları dikkate alarak ve kararlılıkla bu zorlukların altından kalkacağız”.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
KORONA VAKA SAYISI 98'E YÜKSELDİÖnceki Haber

KORONA VAKA SAYISI 98'E YÜKSELDİ

HABER DOĞRUYSA SEVİNDİRECEKSonraki Haber

HABER DOĞRUYSA SEVİNDİRECEK

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!