BÜYÜKŞEHİR KAHRAMANLARI GÖREVDE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÜYÜKŞEHİR KAHRAMANLARI GÖREVDE
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Sağlık İşleri, Mezarlık, Çevre Koruma ve Kontrol ile Zabıta Dairesi Başkanlığı’nda sahada çalışan personelleri ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadeleyi ilk günden beri etkin bir şekilde sürdürürken bu süreçte sahada görev yapan personeller de büyük özveri gösteriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Sağlık İşleri, Mezarlık, Çevre Koruma ve Kontrol ile Zabıta Dairesi Başkanlığında sahada çalışan personelleri ziyaret ederek zorlu bir süreçte özveriyle çalışan personellere teşekkür eetti, hem kendilerinin, hem de diğer insanların sağlığı için maskesiz ve eldivensiz çalışmamaları konusunda uyarıda bulundu.

İLK GÜNDEN BERİ ETKİN MÜCADELE

Sahada çalışan personele kolaylıklar dileyen Yıldırım, “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsüne karşı etkin mücadele gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte sizler de sahada etkin bir şekilde Manisalı vatandaşlarımıza hizmet ediyorsunuz. İl genelinde vatandaşlarımızın sağlığı için 51 ekiple dezenfekte çalışması gerçekleştiriyoruz. Hepinizin emeğine sağlık” dedi. Yıldırım, daha sonra ise Zabıta Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret etti. Yıldırım’ı burada Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman ve zabıta personeli karşıladı. Koronavirüs ile mücadeleye ilk günden beri etkin bir şekilde sürdürdüklerini belirten Yıldırım, “Bu süreçte siz zabıta personelimize de büyük görev düşüyor. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge gereğince Emniyet yetkilerimizle iş birliği içerisinde sahada görev yapıyorsunuz. Allah razı olsun” dedi.

MASKE VE ELDİVEN UYARISI

Yıldırım, son olarak Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan temizlik personelini ziyaret etti. Temizlik personeline, hem kendilerinin, hem de diğer insanların sağlığı için maskesiz ve eldivensiz çalışmamaları konusunda uyarıda bulundu.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KORONAVİRÜS'E KARŞI TRAKTÖRLÜ DESTEKÖnceki Haber

KORONAVİRÜS'E KARŞI TRAKTÖRLÜ DESTEK

MER KOLEJİNDE ONLINE TAKİPSonraki Haber

MER KOLEJİNDE ONLINE TAKİP

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!