BAŞKAN AKIN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN AKIN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Eski Belediye Binasında üniversite aday öğrencilere yönelik kurulan tercih merkezi ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Turgutlu Belediyesinin, üniversite tercihlerini yapacak olan öğrencilere yönelik üçüncü kez hayata geçirdiği Üniversite Tercih Merkezi projesi kapsamında ücretsiz danışmanlık hizmeti verilmeye devam ediliyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından Eski Belediye Binası ile Turgutlu Eğitim Kurs Merkezinde (TURBEM) kurulan tercih merkeziyle üniversite adayı gençler, tercih uzmanlarının desteğiyle kendileri için en doğru ve uygun tercihleri yapma imkanına sahip oluyorlar. İki noktada kurulan tercih merkezlerinde 20 Ağustos Cuma gününe kadar danışmanlık hizmeti verilmeye devam edilecek.

 

 

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise Eski Belediye Binasında kurulan tercih merkezini ziyaret etti. İstanbul Aydın Üniversitesi tercih danışmanı, üniversite adayı gençler ve aileleri ile bir araya gelen Başkan Çetin Akın, gençlerle tercihleri ve geleceğe dair planları hakkında sohbet etti.

 

 

Bu yıl üçüncü kez hayata geçirilen Üniversite Tercih Projesiyle gençlerin hedefleri ve hayallerini gerçekleştirme noktasında destek olduklarını ifade eden Başkan Çetin Akın, “Üniversite adayı gençlerimize tercih döneminde destek olabilmek adına kurduğumuz tercih merkezimizi ziyaret ederek gençlerimizle ve tercih danışmanımızla bir araya geldim. Geleceğimiz olan gençlerimize yol göstermek amacıyla kurduğumuz danışmanlık hizmetimizden öğrencilerimiz 20 Ağustos Cuma gününe kadar ücretsiz olarak faydalanabilirler. Gelecekleri için önemli bir adım atarak üniversite tercihlerini yapan öğrencilerimizin yanındayız ve en büyük destekçileriyiz“ dedi.

 

Başkan Akın tercih merkezinde öğrencilerle buluştu

Başkan Akın tercih merkezinde öğrencilerle buluştu

Başkan Akın tercih merkezinde öğrencilerle buluştu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MOTOSİKLETLİ GENÇTEN ACI HABERÖnceki Haber

MOTOSİKLETLİ GENÇTEN ACI HABER

BAŞKAN ÇERÇİ ROMANYA HEYETİNİ AĞIRLADISonraki Haber

BAŞKAN ÇERÇİ ROMANYA HEYETİNİ AĞIRLADI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!