ARİS İSTANBUL ARTIK MANİSA’DA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ARİS İSTANBUL ARTIK MANİSA’DA
Güzellik hizmetlerinin markalaşmış ismi Aris İstanbul artık Manisalı kadınlara da hizmet verecek... Güzelliğin yeni adresi; Aris İstanbul Manisa Luxe...

Haber: Nezih VAROL

Türkiye genelinde 50’yi aşkın şubesiyle estetik ve güzellik hizmeti veren Aris İstanbul artık Manisalı kadınları da mutlu edecek. Manisa-İzmir Sürat Yolu Merkez Efendi Devlet Hastanesi karşısında hizmete başlayan Aris İstanbul Manisa Luxe kaliteyi, temizliği ve özeni temel alan yaklaşımıyla kısa sürede bakımlı kadınların gözdesi haline geldi, artan talep doğrultusunda şubeleşerek kendi alanında en geniş yelpazede faaliyet gösteren  kuruluş oldu. Aris İstanbul ülke genelindeki şubelerinde karbon peeling, kimyasal peeling, tek seansta ben silme, dövme silme, dermapen ve profesyonel cilt bakımı, kalıcı makyaj, akne ve leke tedavisi başta olmak üzere estetik ve güzellik alanına giren birçok konuda profesyonel çözümler sunuluyor. Merkezin en iddialı olduğu konulardan biri de zayıflama yöntemleri.

KÖKLÜ BİR GEÇMİŞİ VAR

Aris İstanbul’un başarılarla dolu geçmişi özetle şöyle; 1997 yılında İstanbul da kozmetik ve ilaç sektöründe faaliyet gösteren şirket 2007 yılında Almanya, Adana, Gaziantep, Mersin ve Şanlıurfa’da açılan şubeleriyle başlayan hizmetleriyle genişleyerek büyüdü. Aris İstanbul Estetik ve Güzellik Merkezi adı altında 50’yi aşkın şube açıldı. Manisa’da açılan Manisa Luxe ise tüm bu geçmiş deneyimlerin ve tecrübelerin buluştuğu merkez olarak hizmete açıldı. Burada Manisalı kadınlara özel hizmetler verilecek, her şeyi en üst seviye ve kalitede sunan cihazlarla güzel, kalıcı ve hızlı sonuçlar alınacak. Hijyen burada kapının girişinde başlayıp müşterilerin gidişine kadar devam ediyor. Merkezde kullanılan cihazlardan malzemelere, ikramlardan eşyalara kadar her konuda hijyene önem veriliyor. Ürünler tek kullanımlık olarak tercih ediliyor. Kullanılan ürünler kişiye özel olarak sunuluyor, müşterilerin kişisel malzemeleri oluyor.

Aris İstanbul Manisa Luxe’nin hafta sonu gerçekleşen açılış ve tanıtım gününe ünlü sunucu ve manken Özge Ulusoy da katıldı. Merkezi ziyaret eden kadınlar Ulusoy’a büyük ilgi gösterdi.

 

 


  • 2
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
MANİSA'DA ARA TATİL ÖDEVİ YOKÖnceki Haber

MANİSA'DA ARA TATİL ÖDEVİ YOK

“ENGELSİZ YAŞAM ÖNYARGILARLA OLMAZ”Sonraki Haber

“ENGELSİZ YAŞAM ÖNYARGILARLA OLMAZ”

Haber Yorumları

  • Aynur26-02-2020 18:58

    Manisada ilk ve tek olan Aris Manisa lüxe güler yüzlü hizmetiyle müşteri memnuniyeti olan tek merkezdir

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!