ARICA KONSER ÖNCESİ TAŞTEKİN’İ AĞIRLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ARICA KONSER ÖNCESİ TAŞTEKİN’İ AĞIRLADI
RadyoHİRAŞ’da Hale Devri adlı programa telefonla bağlanan ünlü sanatçı Soner Arıca, Perşembe akşamı konser için geldiği Manisa’da da yapımcısı Hale Taştekin’le buluşarak röportaj yaptı.

Haber: Nezih VAROL

Karadenizli olmasına ve İstanbul’da yaşamasına karşın Ege’yi, doğasını, insanlarını ve sahillerini çok sevdiğini söyleyen ünlü sanatçı Soner Arıca, “İmkanım olsaydı Foça veya Dikili’de yaşamak isterdim” dedi. Yoğun istek üzerine ‘Hepimizin Şarkıları’ konserleriyle Türkiye turnesine çıkan ve 22 ilde müzikseverlerle buluşmayı planlayan Soner Arıca’nın ilk durağı İzmir ve Manisa oldu. Hafta başında RadyoHİRAŞ’da Hale Devri adlı programa telefonla bağlanan ünlü sanatçı Soner Arıca, Perşembe akşamı konser için geldiği Manisa’da da yapımcısı Hale Taştekin’le buluşarak röportaj yaptı. Konserinden saatler önce Saruhan Otel’de sevilen programcı Hale Taştekin’le biraraya gelen Soner Arıca kendisine dair yöneltilen sorulara samimiyetle yanıt verdi. Taştekin’in “Turneye çıkmadan önce özellikle tercih ettiğiniz yerler oluyor mu?” sorusuna Arıca, “Türkiye’yi seviyorum, her yeri ayrı bir güzel, nereden istek gelirse giderim, asla ayırmam, müziğimi, sahnemi seven herkesle buluşmak, onlarla olmak beni mutlu ediyor” dedi.

EGE’Yİ ÇOK SEVİYOR

Taştekin’in “Çok yorulup dinlenmek istediğinizde nerede olmak istiyorsunuz?” sorusuna da Arıca şu yanıtı verdi: “Yaşadığım yer İstanbul, ama Ege sahillerini gezmek, yeni koylar keşfetmek bana heyecan veriyor, o nedenle her fırsat bulduğumda geliyorum. Foça’yı çok beğendim, son dönemde de Dikili gözdem oldu. Fırsatım olsaydı buralarda yaşardım. Ege insanı çok içten, sıcak ve samimi”. İzmir ve Manisa’dan başladığı Türkiye turnesine Aydın, Eskişehir, Ankara, Afyon, Kocaeli, Sakarya, Trabzon, Ordu, Samsun, Tekirdağ, Kırklareli, Çorlu, Kütahya, Denizli, Uşak, Çanakkale, Bandırma, Gaziantep, Mersin ve Hatay’la devam edeceğini belirten Soner Arıca, sahnede geçmişten günümüze kendi hitlerini ve Türk Pop Müziği’nin sevilen şarkılarını seslendireceğini söyledi. Soner Arıca, Hale Taştekin’in çalışma arkadaşlarıyla kendisini ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “RadyoHİRAŞ’da Hale Devri’nde Hale hanımın konuğu olmak, Manisalılara seslenmek, onlarla güzel konular paylaşmak harikaydı. Yine HİRAŞ mikrofonlarında olmayı çok isterim. Bana takdim ettiği zarif çiçekler için de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KARLI YOLLARI AŞIP HAYAT KURTARDILARÖnceki Haber

KARLI YOLLARI AŞIP HAYAT KURTARDILAR

MANİSA GÜNE YİNE DEPREMLE UYANDISonraki Haber

MANİSA GÜNE YİNE DEPREMLE UYANDI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!