'ALTIN KIZ' RADYO HİRAŞ’TAN SESLENDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'ALTIN KIZ' RADYO HİRAŞ’TAN SESLENDİ
Dünya şampiyonu aerobik cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı Manisa’nın en sevilen radyosu Radyo HİRAŞ’ta Manisalılara seslendi.

Haber: Orkun ABACI

Ülkemize Avrupa ve Dünya birincilikleri kazandıran, 18 yaşındaki milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı Manisalı dinleyenlere Radyo HİRAŞ’tan seslendi. HİRAŞ Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Emin Uygur ve HİRAŞ Medya Grup Genel Yayın Yönetmeni Hale Taştekin’in konuğu olan Ayşe Begüm Onbaşı profesyonel spor hayatı, milli sporculuk ve çeşitli konularda merak edilen soruları yanıtladı. Günde 8 saat antrenman yaptığını belirten Ayşe Begüm Onbaşı profesyonel sporun ciddi bir disiplin gerektirdiğini dile getirdi. Spora küçük yaşlarda başlamanın çok büyük bir avantaj olduğunu dile getiren Onbaşı “Elde ettiğim uluslararası başarılarda, çocuk yaşta spora başlamanın büyük katkısı olduğunu düşünüyorum” dedi.

V8b6ps

MERAK EDİLENLERİ YANITLADI

Dünya şampiyonu aerobik cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı Radyo HİRAŞ’ta merak edilen soruları yanıtladı. Müsabakalara günde 8 saat antrenman yaparak hazırlandığını söyleyen Ayşe Begüm Onbaşı, bir gününü 8 saat antrenman, 8 saat dinlenme, 8 saat uyku şeklinde 3’e böldüğünü belirtti. Güler yüzüyle dikkat çeken Onbaşı, antrenmanlarda çok sert bir mizaca büründüğünü fakat gündelik hayatta pozitif biri olduğunu dile getirdi.Beslenme konusundaki soruları yanıtlayan şampiyon sporcu “Çikolata benim büyük bir zaafım. Fakat kalorimi korumam gerektiği için uzak durmak zorundayım. Yiyemediğim zaman çok sinirlendiğim, başıma ağrılar girdiği oldu. Fakat sporculuk sadece rakiplerle değil, kendi nefsinle de mücadele etmen gereken bir uğraş.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

“AİLEM HER ZAMAN, HER KOŞULDA DESTEKÇİM OLDU”

Radyo HİRAŞ’tan Manisalılara seslenen dünya şampiyonu milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı, ailesi ve diğer destekçilerine canlı yayında minnetini dile getirdi. “Çocuk yaşlarda başladığım spor yaşantıma ailem her zaman, her koşulda destek oldu. Beni antrenmana götürebilmek için kendi işlerini aksattıkları oldu. Tüm ailem benim sporumu yapabilmem için kendi içinde seferberlik ilan etti. Ülkemize kazandırdığımız başarıların altında ailemin emeği çok büyüktür” diyerek ailesini canlı yayında onore eden Ayşe Begüm Onbaşı, kendisine destek veren kulübüne ve belediyeye de teşekkürlerini sundu. Akhisar eski belediye başkanı Salih Hızlı’nın başlattığı ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun devam ettirdiği ulaşım desteğini dile getiren milli sporcu: “Ben Akhisar’da yaşıyorum. 4 yıl öncesine kadar ailem beni kendi imkanlarıyla antrenman için Manisa’ya getirdi. Fakat 4 yıl önce Akhisar Belediyesi bana bir ulaşım imkanı sağladı. 4 yıldan beri bana ulaşım desteği sağlayan belediyemize teşekkür ederim” dedi.

wQwrBe

Milli sporcunun başarılarının devamını dileyen HİRAŞ Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Emin Uygur, Ayşe Begüm Onbaşı’nın her zaman destekçisi olacağını, HİRAŞ Medya’nın mikrofonlarının Ayşe Begüm’e her zaman açık olduğunu dile getirdi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MANİSA PRİME’DA ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİÖnceki Haber

MANİSA PRİME’DA ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ

YSE KAVŞAĞINDA BAYRAKLAR YENİLENDİSonraki Haber

YSE KAVŞAĞINDA BAYRAKLAR YENİLENDİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!