ALİ UÇAK KAHVALTIDA BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ALİ UÇAK KAHVALTIDA BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
Ali Uçak kahvaltıda basın mensuplarıyla buluştu. Seçim sürecinde sonuç ne olursa olsun daima basın mensuplarıyla ve vatandaşlarımızla bir araya geleceğini ifade eden Ali Uçak, 17 ilçeden gelen basın mensuplarını Manisa Hilton Hotel'de teşekkür kahvaltısında ağırladı.

Ali Uçak kahvaltıda basın mensuplarıyla buluştu. Seçim sürecinde sonuç ne olursa olsun daima basın mensuplarıyla ve vatandaşlarımızla bir araya geleceğini ifade eden Ali Uçak, 17 ilçeden gelen basın mensuplarını Manisa Hilton hotel'de teşekkür kahvaltısında ağırladı.

Gazeteciler; İlk kez bir milletvekili adayının seçim sonrasında basın topluluğunu teşekkür mahiyetinde bir araya getirdiği için Ali Uçak'a teşekkür ettiler. 

Genel seçimlerde MHP Manisa 2. sıra Milletvekili Adayı olarak çalışan ve seçmenle kurduğu sıcak diyalog sonucunda vatandaşın büyük teveccühünü kazanan MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Ali Uçak, 28 Mayıs'daki Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en yüksek oyla seçilmesi için yoğun bir çalışma yürütüyor.  Manisalı gazetecilerle bir araya gelen Uçak, "Biz Manisa ve Türkiye aşkıyla hizmet ediyoruz. Hiç bir güç bizi halktan koparamaz" dedi.

Proje odaklı siyaseti ve samimi kişiliğiyle seçim sürecinde büyük takdir toplayan ve partisinin oy oranının artmasına ciddi katkı sunan MHP'li Ali Uçak,  milletvekilliğini az farkla kaçırsa da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylaması için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.  Manisa Hilton Otel'de gazetecilerle kahvaltıda buluşan Uçak, "Son güne kadar var gücümüzle çalışmalarımız devam edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa ve Türkiye’de en yüksek oyu alması için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.

 

"HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ"

 

Seçim sürecinde Manisa’nın 17 ilçesini ve kırsal mahallelerin tamamına yakınını ziyaret ederek halkla kucaklaştığını belirten Uçak, "Birbirinden değerli insanlarla tanıştık. Gittiğimiz bölgelerin sorunlarını dinledik. Şimdi ise Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. Bizler de hemen 15 Mayıs sabahı ekibimizle toplanarak tekrar bir seçim programı yaparak aynı heyecan ve enerji ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sonuna kadar da çalışacağız. Bizlere milletvekilliği kısmet olmadı fakat bizler sözümüzün her zaman arkasındayız. Seçilsek de seçilmesek de vatandaşımızın her zaman yanındayız. 15 Mayıs’tan itibaren de bizlere gelen talep ve sorunlara elimizden geldiğince cevap vermeye çalıştık. Bizler Ülkemize hizmet için yola çıktık. Hiçbir zaman üzülmedik ve kırılmadık. Bana Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimiz, 'İlçe başkanlığında çaycılık yapacaksın' dese gururla o görevi de yaparım.” diye konuştu.

 

“DUA KAZANMAK EN GÜZEL ŞEY”


Siyaseti hiçbir zaman kişisel menfaatler için yapmadığını vurgulayan Uçak, Türkiye ve Manisa aşkıyla hizmet etmeye çalıştığını söyledi. Seçim sürecinde Manisa'daki bin 88 muhtarla bir araya geldiğini ve cep telefonu numarasını hepsiyle paylaştığını hatırlatan Uçak, sözlerini şöyle sürdürdü: "İyi ki de paylaşmışım. O günden bugüne 100’e yakın muhtar kardeşim aradı. En az 90’nının işini gördük. Bu da bizi mutlu etti. Çünkü zorda olan bir insanın ihtiyacını gidermek kadar bizi mutlu eden bir şey yok. Para, mevki ve makam kazanırsın ama dua kazanmak bana göre en güzel şeydir. Bundan sonra da aynı şekilde hiçbir şey değişmeyecek ve vatandaşlarımıza yardım edeceğim. Pazarcılıktan gelme bir insanım. Biz böyle yetiştik. Hiç bir güç bizi halktan koparamaz.”

 

KILIÇDAROĞLU’NA 'KAYYUM' ELEŞTİRİSİ


PKK'lılar ve vatan hainleri dışında herkese saygı duyduğunu ifade eden Ali Uçak, seçim süreci boyunca hiç bir konuşmasını metinden yapmadığını; açık, net ve içinden geldiği gibi konuştuğunu belirtti. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu seçim sürecinde çelişkili açıklamalar yapmakla suçlayan Uçak, "Sayın Kılıçdaroğlu daha önce HDP'li belediyelere atanan kayyumları kaldıracağını söylüyordu ama Ümit Özdağ ile bir protokol imzaladı ve bu kapsamda Güneydoğu’daki kayyum atamalarının devam edeceği yönünde anlaşma yaptı. 15 gün arayla iki farklı açıklama yapan bir insan bu ülkeyi yönetemez” değerlendirmesinde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MANİSASPOR'DA TANER KESTANECİ DÖNEMİ BAŞLADIÖnceki Haber

MANİSASPOR'DA TANER KESTANECİ DÖNEMİ BAŞ...

MANİSA'DA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDISonraki Haber

MANİSA'DA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAP...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!