YUNUSEMRE’NİN YENİ CENNETİ ORTAKÖY

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YUNUSEMRE’NİN YENİ CENNETİ ORTAKÖY
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunt Dağı’nı Cennete dönüştüren Ortaköy Biyolojik Gölet Projesi’ni Manisa’nın iş, siyaset, sivil toplum ve basın dünyasının temsilcilerine tanıttı.

Haber: Nezih VAROL

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin Türkiye’nin 11 ilinden büyük ilçesi için yaptığı çalışmalar büyük takdir topluyor. Belediye tarafından yapımına bir süre önce başlanan ve kısa sürede tamamlanan Ortaköy Biyolojik Gölet Projesi’nde de çalışmalar tamamlandı. Başkan Dr. Mehmet Çerçi, beraberinde AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak ile Yunt Dağı’nı Cennete dönüştüren Ortaköy Biyolojik Gölet Projesi’ni Manisa’nın iş, siyaset, sivil toplum ve basın dünyasının temsilcilerine tanıttı. İçerisinde şelalesi, ahşap iskelesi, çeşitli su bitkileri, doğal taşları bulunan biyolojik göletin yeşile bezenmiş yürüyüş yolları ve köprü bağlantıları ile çevresinde yer alan restoranı, yöresel ürün satış büfeleri, piknik alanları, otoparkı ve muhteşem manzarası Manisalılardan tam not aldı. Proje kapsamında ayrıca mescit, mini futbol sahası, çocuk oyun alanları, macera parkuru ve mesire alanları yapılıyor.

CAZİBE MERKEZİ OLDU

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi Manisalılar için düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında, büyük gayretlerle çok kısa sürede hizmete sundukları tesisi Manisa’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Tesisten başta İzmir olmak üzere yakın çevre illerde ikamet edenlerin de yararlanabileceğini ifade eden Başkan Çerçi, “Ortaköy’ün çehresini değiştirecek projeler noktasında hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Bir buçuk yıl önce başladığımız çalışmayı tamamladık. İçerisinde bir çok güzellik ve muhteşem bir manzara barındıran projemizle Yuntdağı’na cazibe katmayı hedefledik. Ortaköy doğaseverlerin ve ailesiyle güzel vakit geçirmek isteyenlerin uğrak yeri haline gelecek. Vatandaşlarımızın hizmetinde olan Ortaköy Biyolojik Göleti’ni görmeye ve vakit geçirmeye tüm Manisalıları davet ediyorum” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ŞEHZADELER HAFTA SONU TEYAKKUZDA OLACAKÖnceki Haber

ŞEHZADELER HAFTA SONU TEYAKKUZDA OLACAK

ARIZALANAN UÇAK MAHALLEYE ACİL İNİŞ YAPTISonraki Haber

ARIZALANAN UÇAK MAHALLEYE ACİL İNİŞ YAPT...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!