Valilikten Amatör Spora Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Valilikten Amatör Spora Destek
Manisa Valiliği İl Özel İdaresi 2. Amatör Kümede mücadele eden futbol kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

Manisa Valiliği İl Özel İdaresi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen törenle 2. Amatör Kümede mücadele eden 40 Amatör Futbol Kulübüne forma, krampon ve malzemeleri teslim edildi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 75.Yıl Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, İl Özel idaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Aytekin, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı İsmail Aydın, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı.
Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı İsmail Aydın’ın teşekkür konuşmasından sonra konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, bu desteğin parasal anlamda öneminin olmadığını belirterek, “Spora verdiğimiz destek, çocuklarımızın ve sporcularımızın kötü alışkanlıklardan korunmasına, topluma iyi bir fert olarak yetişmesine katkı sağlamaktadır. 2. Amatör Kümede faaliyet gösteren 40 Amatör Futbol Kulübüne forma, krampon ve malzeme vereceğiz” dedi.

 

Her alanda spora öncelik verilmesi gerektiğini ifade eden Vali Halil İbrahim Daşöz, “Manisa İl Özel İdaresi asli görevlerinin yanında bu tür hizmetleri de yerine getirmektedir. Çocuklarımız her şeyimiz. Spor, sadece spor değildir. Spor sağlıktır, demokrasidir, iletişim ve sosyalleşmedir. Bireysel yaşamımızda spora önem vermeliyiz. Kulüplerimizin çalışmalarına önem ve öncelik vermeliyiz. Bunu başardığımız zaman sporcularımız başarılar getirecektir” dedi.

 

Konuşmalardan sonra Vali Daşöz ve protokol Manisa 2. Amatör kümede mücadele eden 40 amatör futbol kulübü temsilcisine 5 futbol topu, 18 çift krampon, forma, şort ve tozluk verdi. İHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa`da Olaylı YıkımÖnceki Haber

Manisa`da Olaylı Yıkım

Belediye - CBÜ Arasında Protokol İmzalandıSonraki Haber

Belediye - CBÜ Arasında Protokol İmzalan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!