Turgutluspor`da Deplasman Öncesi Hazırlık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turgutluspor`da Deplasman Öncesi Hazırlık
Spor Toto 2. Lig kırmızı grup temsilcilerinden Turgutluspor’da hedef Pendikspor deplasmanından puan yada puanlarla dönmek.

Bu zorlu sınav öncesi hazırlıklarını Irlamaz Spor Tesisleri'nde sürdüren kırmızı siyahlılarda antrenmanda sakatlanan Kaleci Emrehan, Tunay ve Bahadır’ın Pendikspor karşılaşmasına yetişmelerinin zor olduğu belirtildi.


Perşembe günü Turgutlu 7 Eylül stadyumunda gerçekleştirilen çift kale maçta Pendikspor provası yapıldı. İlk iki hafta formsuz gözüken golcü Ergün Çakır’ın oldukça hırslı ve istekli olduğu gözden kaçmazken Turgutluspor’un yıldız oyuncusu Emrah Kaya’da oldukça istekliydi. Antrenman maçında oyunu sık sık kesen Teknik direktör Koray Cinel oyunculara yaptıkları hataları tek tek anlattı.
Kırmızı siyahlıların antrenman maçı kıran kırana geçti. Dizine aldığı darbe sonucu antrenmanı tebbir amaçlı yarıda bırakan Necati’nin önemli bir şeyi olmadığı öğrenilirken Çağatay’ın sert darbesiyle yerde kalan genç oyuncu Mert Narin antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Ayak bileğinde hafif şişlik meydana gelen oyuncu Mert Narin antrenmanı yarıda bırakarak kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.
Turgutluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Altınay Pendikspor öncesi açıklamalarda bulundu. Ali Altınay, "Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Yeni ve genç bir takımız bu süreç biraz sancılı ve sıkıntılı olabiliyor. Ancak takımımıza ve gençlerimize güveniyoruz. Koray hocamızın sonuna kadar arkasındayız kolay bir görev değil genç bir ekiple hedefe yürümek. Kart cezalısı Raşit’in yanına sakatlıkları bulunan Emrehan, Tunay ve Bahadır’da eklendi ancak Turgutlspor iyi bir ekip ve kimin oynadığı çokta önemli değil takımımızda herkesin alternatifi bulunmakta. Mert Narin’in durumu net değil doktor raporuna göre maç kadrosunda olup olmayacağını hocamız Koray Cinel belirler. İlk 2 karşılaşmada istenilen sonuçlar elde edilemedi ve kendi evimizde taraftarımızı üzdük. Onlardan ve camiadan özrümüzü Pendikspor galibiyeti ile dilemek istiyoruz. Bu ekibe kendi öz evlatlarının oluşturduğu takıma sahip çıksınlar biraz sabır ve destek ile bu takımın üst sıraları zorlayacağını ve Turgutluspor’un hakettiği yerlere geleceğini hep birlikte izleyeceğiz" şeklinde konuştu.
Turgutluspor’da Pendikspor karşılaşmasınd kırmızı kart cezalı Raşit dışında sakatlıkları bulunan Kaleci Emrehan, Tunay ve Bahadır forma giyemeyecek. Mert Narin’in durumu ise maç saatinde belli olacak. İHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziler Ve Protokol Yemekte BuluştuÖnceki Haber

Gaziler Ve Protokol Yemekte Buluştu

Demirci Şehidini Uğurladı...Sonraki Haber

Demirci Şehidini Uğurladı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!