Temsilcilerimizin Rakipleri Belli Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Temsilcilerimizin Rakipleri Belli Oldu
Avrupa`daki temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray`ın çeyrek finaldeki rakipleri belli oldu.

\"

 

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek finalde İtalya'nın Lazio takımıyla eşleşti. İlk maç 4 Nisan'da İstanbul'da, rövanş karşılaşması ise Lazio'nun cezası nedeniyle 11 Nisan'da İtalya'da seyircisiz oynanacak. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi ise İspanyol devi Real Madrid oldu. Aslan, yarı finale yükselmek için ilk maçı 3 Nisan'da deplasmanda, rövanşı ise 9 Nisan tarihinde İstanbul'da oynayacak.


UEFA'nın Nyon'daki merkezinde çekilen kurada, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakibi belli oldu. Fenerbahçe, yarı final yolunda İtalyan ekibi Lazio ile karşılaşacak.
Sarı-lacivertliler, ilk maçı 4 Nisan'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacak. Rövanş ise 11 Nisan'da Roma Olimpiyat Stadı'nda. Lazio'nun cezası nedeniyle rövanş maçında İtalyan seyirciler tribüne alınmayacak.
Lazio, bir önceki turda Alman ekibi Stuttgart'ı her 2 maçta da yenerek kupanın dışına itmişti. Roma temsilcisi Serie-A'da ise istikrarsız bir grafik çiziyor. Bir dönem Şampiyonlar Ligi potasında bulunan Lazio, son 8 lig maçında 5 yenilgi alarak, 6. sıraya kadar geriledi.


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselebilmek için Real Madrid ile karşılaşacak.
Sarı-kırmızılı ekip, 10. kez Avrupa'nın 1 numaralı kupasını kazanmak isteyen rakibi karşısında, ilk maçı 3 Nisan'da Santiago Bernabeu'da oynayacak. Rövanş ise 9 Nisan'da.


Temsilcimiz, Devler Ligi'nin 2. Turu'nda Almanya'nın Schalke takımını 1-1 ve 3-2'lik skorlarla eleyerek, tarihi bir başarıya imza atmış ve adını çeyrek finale yazdırmıştı.


Borussia Dortmund, Manchester City ve Ajax'ın bulunduğu ölüm grubundan 2. sırada çıkan İspanyol ekibi ise , ikinci turda Manchester United ile karşılaşmıştı. İngiliz ekibi ile ilk maçta evinde 1-1 berabere kalan Real, rakibini deplasmanda 2-1 yenerek tur atlamıştı.


M.United 1-0 öndeyken, Cüneyt Çakır'ın Nani'yi kırmızı kartla oyun dışı bırakması çok konuşulmuştu.


Galatasaray ile Real Madrid, 2000-2001 sezonunda da Devler Ligi'nde çeyrek finalde karşılaşmış, ilk maçı istanbul'da 3-2 kazanan Sarı-kırmızılılar, rakibine deplasmanda 3-0 yenilerek elenmişti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İl Müftüsü`nden MTSO`ya ZiyaretÖnceki Haber

İl Müftüsü`nden MTSO`ya Ziyaret

Yeni Temizlik Araçlarını tanıttılarSonraki Haber

Yeni Temizlik Araçlarını tanıttılar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!