SOMA’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SOMA’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’u ziyaret eden HİRAŞ Medya Grup Başkanı Rıfat Emin Uygur, hızla gelişen madenci kentine yapılan ve yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi aldı.

Haber: Nezih VAROL

Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’u ziyaret eden HİRAŞ Medya Grup (HMG) Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Emin Uygur, hızla büyüyen, sosyal, kültürel ve ticari alanda gerçekleşen yatırımlarla sürekli gelişen madenci kentine yapılan ve yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi aldı. Beraberinde eşi, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve HMG Haberler Editörü Nezih Varol ile kendisini ziyaret eden Rıfat Emin Uygur’u makamında ağırlayan Başkan Ali Tulup, Soma’nın her geçen gün değişen çehresini anlattı, geleceğe dair yapmak istediklerini paylaştı. Soma’nın Türkiye’nin bir çok ilinden daha büyük olduğunu ifade eden Başkan Tulup, ilçeye ve insanlarına hak ettiği hizmeti vermek için geceli gündüzlü çalıştıklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken, yıllar önce kendisine yönelttiği teklifle siyasete atıldığını, bu nedenle bugün geldiği noktayı Rıfat Emin Uygur’a borçlu olduğunu ifade eden Başkan Ali Tulup, “Rıfat beyin her zaman gönlümde ve anılarımda ayrı bir yeri vardır” dedi. Karşılıklı sohbette Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Demirarslan, Başkan Danışmanı Sabir Tuna, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Ekşi ve NİMTAŞ Yöneticisi İbrahim Demirel de bulundu.

ZİYARETLERDE BULUNDULAR

Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, samimiyetle karşılayarak sıcak bir ortamda ağırladığı konuklarıyla Odak Beton ve Soma Nakliyeciler Kooperatifi’ne ziyarette bulundu. Odak Beton yöneticisi Ramazan Karakaya tarafından ağırlanan Başkan Tulup ve konukları, daha sonra ilçenin köklü kuruluşlarından Soma Nakliyeciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Yarım asırlık dev kuruluş yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla hızla büyümeye devam ederken, 350’nin üzerindeki üye sayısı ve sürekli genişleyen iş olanaklarıyla ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Başkan Tulup ve beraberindekileri ekibiyle karşılayan Kooperatif Başkanı Mehmet Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şu bilgileri verdi: “Mevcutta 2 Akaryakıt İstasyonu , 1 Kömür Torbalama ve Satışı Tesisi , 12 adet iş makinası , bine yakın çeşitli kapasitelerde nakliye kamyonları ile ülkemiz ve özellikle ilçemiz ekonomisine hizmet ediyoruz. 2017 yılında 22 bin metrekarelik alana nakliye araçları için modern bir Kamyon Garajı ve Sosyal Tesis kurduk. Hizmete açtığımız 2 Akaryakıt İstasyonu’ndan biri Türkiye’de en iyi hizmet veren tesisler arasında 11’inci sırada yer aldı. Yatırımlarımız aralıksız çalışmalarımızla devam ediyor. Başarılarımzdan aldığımız güçle daha ileriye ve daha iyiye ulaşma gayretindeyiz”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DAHA KAÇ SAĞLIKÇI ÖLECEK?Önceki Haber

DAHA KAÇ SAĞLIKÇI ÖLECEK?

AVRUPA'NIN EN BÜYÜK FİLOSU MANİSA'DA OLACAK Sonraki Haber

AVRUPA'NIN EN BÜYÜK FİLOSU MANİSA'DA OLA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!