Pana Elemente “Önce İnsan” Diyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pana Elemente “Önce İnsan” Diyor
Uluslararası standartlara uygun mineral esaslı hafif ve yanmaz beton üreten Pana Elemente yöneticileri inşaat sektöründe hizmet veren işinsanlarıyla Spilos Otel’de buluştu.

Haber: Nezih VAROL

Uluslararası standartlara uygun mineral esaslı hafif beton uygulamaları üreten ve tüm ürünlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi'ne entegre bir yapı içinde uygulama sunan, bu kalite ve üretim anlayışıyla dünyanın önde gelen firma ve markalarının çözüm ortağı ve tercihi olan Pana Elemente’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirdelen ile Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Aksoy ekip üyelerinin de bulunduğu toplantıda inşaat sektöründe hizmet veren işinsanlarıyla bir araya geldi. Spilos Otel’de gerçekleşen yemekli toplantıda konuşan Pana Elemente Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirdelen projelere değer kattıklarını ifade ederek “Yapı alanlarında tüm projelere değer katan ürünler geliştiriyoruz. Uygulaması basit ve düşük maliyetli mineral esaslı hafif beton uygulamaları kullanılabilirliğinin yanında doğaya ve sağlıya yararlı yapılar oluşturmanıza yardımcı oluyoruz” dedi. Misyonlarının mineral esaslı hafif beton uygulamalarını geliştirerek çevreye ve insan sağlığına yararlı aynı zamanda kullanımı ve uygulaması kolay, mükemmel derecede ısı yalıtımı sağlayan, maliyeti düşük ve dayanıklı ürünler üretmek olduğunu ifade eden Demirdelen, vizyonlarını da yapı alanlarında tüm projelere değer katan öncü firmalar arasında lider olmak, her gün yaptığı AR-GE çaışmaları ile insan sağlığına zararsız yeni ve geliştirilebilir ürünler üretmek ve yapı sektörüne yeni bir bakış açısı getirmek olduğunu söyledi.

2

 

ÇOK ÖZELLİKLİ ÜRÜN YANMIYOR

Toplantıda söz alan Pana Elemente Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Aksoy da ürünlerinin beton ve diğer kagir duvar malzemelerinden daha hafif olduğu için ısı yalıtım özelliğinin bu malzemelere göre daha iyi olduğunu, tek katmandan oluşan duvarlar için sağlanması gerekli ses yalıtım direnci değerlerini sağlayan bir yapı malzemesi olduğunu, kum, çimento ve su gibi doğal maddelerden üretildiğini, zararlı kimyasal barındırmadığını, yapıların ağırlığını azaltarak deprem güvenliği sağladığını, yapı teknolojisinin gerektirdiği mukavemet sınıflarında ve standartlarda üretildiğini, yapısı sayesinde su emmesi normal betonlara göre minimum düzeyde bulunduğunu, soğuk ve kötü hava koşullarından etkilenmediğini anlattı. Ürünlerinin yapılarda benzerlerine göre yüzde 25 maliyet ve işçilikte avantaj sağladığını da vurgulayan Ercan Aksoy bir de deney yaptı. Bir ustanın ürün üzerinde yüksek ısı uyguladığı deneyde ürünün yanmadığı gözlendi. Aksoy, “Binardaki ısı kayıplarının büyük kısmı dış duvarlarda oluşur. Dış duvarlarda ısı yalıtımını sağlamanın pratik ve ekonomik yolu bizim ürettiğimiz duvar bloklarını kullanmaktır. Duvarda tuğla, taş ve biriket gibi malzemeler kullanıldığında ilave maddeler ve ek masraflar gerektirir. Duvar bloklarımız yangına karşı yüzde 100 güvenlidir. 'A1 sınıfı hiç yanmaz yapı malzemesi' sınıfındadır. Yangın halinde tam bir emniyet sağlar, çok yüksek sıcaklarda bile herhangi bir zehirli gaz veya duman çıkarmaz” dedi.

3
 
 
4

 
 
5
 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ocakta unutulan yemek iki kardeşin evlerini küle çevirdiÖnceki Haber

Ocakta unutulan yemek iki kardeşin evler...

Alaşehir’de kaçak içki operasyonuSonraki Haber

Alaşehir’de kaçak içki operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!