Manisaspor, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisaspor, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
PTT 1. Lig\'in 13. haftasında Manisaspor sahasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

\"


Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Çaykur Rizespor maçı öncesinde Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Oynadıkları Boluspor maçını iki ayrı devre olarak değerlendirdiklerini belirten Erginer, ilk yarıda oyunun hakimi olduklarını ve golü de bulduklarını söyledi. Erginer, “Maçtan sonrada söyleşmiştim, 55 ile 75. dakikalar arası sahada herkesin izlediği Manisaspor vardı. İkinci yarıda bizi sevindiren oyun insiyatifini ele alıp rahat şekilde maçı bitirmek oldu. Samsunspor maçında kaybettiğimiz 2 puanı telafi ederek Bolu’dan değerli 3 puan ile döndük. Bu maçı geride bıraktık. Artık önümüzdeki Çaykur Rizespor maçına bakıyoruz. Bizim için her maç önemli. Daha önce de söylediğim gibi lige maç maç bakıyoruz. Bu hafta yine çok iyi hazırlanıp 3 puanı almak istiyoruz” dedi.
Erginer, bir basın mensubunun kaleci Volkan’ın performansıyla ilgili sorusu üzerine şunları söyledi:
“Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Volkan’da diğer kalecilerimiz de çok iyi çalışıyor. Maçlarda bireysel olarak daha fazla katkı verilmesi de performansımızı daha üst düzeye çıkarıyor. Takım olarak iyi oynayan oyuncuların sayısının fazla olduğu maçlarda çok iyi oynadık. Bolu maçında çok iyi oynanan ilk yarının ardından ikinci yarıda kötü başlayan, pozisyon veren bir Manisaspor vardı. Burada da Volkan’ın hakkını vermek gerekir. Yaptığı kurtarışlarla bizi oyunda tuttu. Sonradan oyuna giren arkadaşlarımızın da katkısı oldu. Hasan Ali’nin de az süre oynamasına rağmen ciddi bir katkısı vardı.”
Basın mensuplarının Murat Gürbüzerol’un performansı üzerine sorularına cevaplayan Erginer, Murat’ın performansından memnun olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
“Haftalık performanslara bakmıyorum. Tabi ki, forvetten herkes gol bekliyor, gol atamadığı zaman başarısız diye adlandırmak doğru değil, oyuncularımızın genel anlamda takıma verdiği katkıyı değerlendiriyoruz” dedi.
Toplantıda taraftarların verdikleri destekten memnun olduğunu ve bu hafta da takıma destek olmaya davet eden Erginer, tribünleri bu hafta da dolu görmek istediklerini dile getirdi. Erginer, “Samsunspor maçında iki puan kaybettiğimizi ama taraftarımızı kazandığımızı söylemiştim. Tribünleri dolu görmek istiyoruz. Kendi sahamızda oynadığımız Samsunspor maçında berabere kalmamıza rağmen verilen destekten son derece memnunuz. Bu hafta da taraftarlarımızın aynı şekilde 90 dakika destek vereceklerini ve tribünleri dolduracaklarına inanıyorum” diye konuştu.
Basın mensuplarının sorusu üzerine Ziraat Türkiye Kupasında 4. Tur'da oynanacak Sivasspor maçına yönelik açıklamada bulunan Erginer, kupa maçını düşünmeyi ötelediklerini ve maç gününün değiştirilmesi yönünde TFF’ye müracaat ettiklerini ifade ederek şöyle konuştu:
“Şimdilik Sivas maçını düşünmüyoruz. Önümüzde çok önemli bir Çaykur Rizespor maçımız var. Şahsım olarak kupa maçlarında sadece maç günlerinin programı yapılırken, takımların ligde oynayacakları maçların da düşünülerek planlaması gerektiğini düşünüyorum. Bizim Perşembe günü oynayacağımız Sivasspor maçı ardından ligdeki Denizlispor maçına hazırlanacak zamanımız kısıtlı. Program yapılırken takımlarında düşünülmesini yetkilerden rica ediyoruz. Bu sebepleri gerekçe göstererek TFF’ye maçın oynanacağı günün değiştirilmesi yönünde talebimiz oldu. TFF’den talebimize olumlu cevap gelmedi.”
Geçtiğimiz hafta Boluspor deplasmanında bir gol atan genç Manisasporlu oyuncu Eray Ataseven, Çaykur Rizespor’un şampiyonluk adayı olan en önemli rakiplerinden birisi olduğunu söyleyerek, “Rakibimizin gücünü bilerek bu maça çok ciddi şekilde hazırlanıyoruz. Taraftarımızın desteğiyle kendi evimizde galip geleceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.
Boluspor maçında attığı gol sonrasında ise büyük mutluluk yaşadığını ifade eden Eray, “Manisaspor’da oynamak Manisaspor’da gol atmak bizim hayalimizdi. Bu yüzden geceleri bile uyuyamayacak kadar çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
Hüsnü Başkurt ise Çaykur Rizespor maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, “Adana Demirspor maçından sonra başlattığımız seriyi devam ettirmek istiyoruz. Çaykur Rizespor maçını da kendi lehimize en iyi şekilde değerlendireceğiz” açıklamasında bulundu.
Basın toplantısının ardından Manisasporlu oyuncular, teknik direktör Reha Erginer'in yönetiminde antrenmana çıktı. İdmanda kondisyon ağırlıklı çalışmalar ve dar alanda kısa pas çalışması yapıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaymakamlığın Önünde SoyunduÖnceki Haber

Kaymakamlığın Önünde Soyundu

Otomobil TIR İle ÇarpıştıSonraki Haber

Otomobil TIR İle Çarpıştı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!