Madonna`dan Büyük Gaf!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Madonna`dan Büyük Gaf!
Önceki akşam sevgilisiyle Boğaz turuna çıkan ve Ayasofya\'yı ve Sultan Ahmet Camisi\'ni gezen Madonna\'nın bugün TT Arena’da gerçekleşecek Madonna konseri için geri sayım başladı.

Konseri yerinden izleyenleri ise sosyal medyada bu akşam yağmurun yağma ihtimalini konuşuyor.



Stadın kapıları saat 18.30'da açılacak. Konser 21.30’da başlayacak. Popun kraliçesinin ise 2 saat kadar sahnede kalması bekleniyor. Biletleri 25 Şubat'ta satışa çıkan ve 2 günde tükenen konseri yaklaşık 50 bin kişinin izleyecek. Peki konser günü hava nasıl olacak. Dün gün içerisinde aralıklarla yağan yağmur bugün konseri yerinde izleyecekleri meraklandırmaya internette sosyal paylaşım alanlarında konuşulmaya başladı.

Bu sorunun cevabını CNNTürk'ün meteoroloji uzmanı Bünyamin Sürmeli hürriyet.com.tr'ye verdi. Sürmeli ise akşam saatlerinde yağış beklemediğini söyledi ve ekledi "Sabah ve öğle aralığında bir bulutlanma var. Fakat konser saatlerinde herhangi bir yağış görünmüyor."


BURASI YAPAY GÖL MÜ?

Madonna, SuAda ziyaretinde restoranın şefiyle ilginç bir diyalog yaşadı. Şarkıcı, Boğaz’ı göstererek “Burası yapay göl mü?” diye sordu.   

EKİBİ ÇOK SEVİYOR     
     
Aralarında Türk dansçı Yaman Okur’un da bulunduğu dansçılar, Madonna’yla çalıştıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.  


FARK ETMEDİLER

Madonna ve sevgilisi Brahim Zaibat, SuAda’ya iki sıradan müşteri gibi geldi. Onlar yemekteyken, korumaları teknelerin bulunduğu kısımda bekledi. Mekândakilerin çoğu ünlü yıldızı fark etmedi.


BU AKŞAM SAHNEDE

Madonna’nın İstanbul konseri, bu akşam BKM Organizasyon ve GNL Entertainment organizasyonuyla, Live Nation Eastern Europe ve Live Nation Global Toruing işbirliğinde Türk Telekom Arena’da gerçekleşecek. Biletleri şubat ayında satışa çıkan ve iki gün içinde tükenen konseri 50 bin kişi izleyecek. Stadın etrafındaki etkinlik alanı, bugün saat 12.00’de açılmış olacak. Stadın kapıları ise 18.30’da açılacak. Konser 21.30’da başlayacak. Türk Telekom Arena’da metro ve otobüs seferleri gece 01.00’e kadar devam edecek. HÜRRİYET

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İnşaat Sektöründe İstihdam Arttı Önceki Haber

İnşaat Sektöründe İstihdam Arttı

Hizmet ve İstihdam Endeksi ArttıSonraki Haber

Hizmet ve İstihdam Endeksi Arttı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!