MANİSALILARIN TERCİHİ NUREL HUZUREVLERİ’NİN YENİ ŞUBESİ DE HİZMETE AÇILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MANİSALILARIN TERCİHİ NUREL HUZUREVLERİ’NİN YENİ ŞUBESİ DE HİZMETE AÇILDI
Özel huzurevi olmadığı için çareyi İzmir’de arayan Manisalı yaşlı ve yakınlarının sağlıklı, konforlu ve güvenilir hizmeti nedeniyle tercih ettiği NUREL Huzurevileri’nin 3’üncü şubesi de hizmete açıldı

Haber: Nezih VAROL

Manisa’nın en büyük ihtiyaçlarından biri özel huzurevi ve yaşlı bakım merkezi. Manisa ve ilçelerinde halen özel huzurevi ve yaşlı bakım merkezi bulunmuyor. Bu nedenle ihtiyaç sahipleri çareyi İzmir’in imkanlarından yararlanmakta buluyor. İzmir, uzun yıllardır yaşlı hizmetlerine büyük önem veriyor ve bu amaçla kurulmuş onlarca özel huzurevi ve yaşlı bakım merkezi bulunuyor. Özellikle Bornova, Çiğli, Narlıdere, Urla, huzurevi ve yaşlı bakım merkezlerinin yoğunlukla bulunduğu ilçeler. Ancak, Manisalı yaşlı ve yakınları hem sağlıklı, konforlu, güvenilir hizmeti, hem de yakınlığı, kolay ulaşılabilir olması  nedeniyle Nurel Yaşlı Bakım ve Huzurevleri’ni tercih ediyor. 18 yıllık hizmet tecrübesi ve kaliteli hizmetiyle göz dolduran Nurel 1 ve Nurel 2 Huzurevleri’ne şimdi de Nurel 3 eklendi. Bornova’da 1, Çiğli’de 2 şubesiyle güven ve kalite anlayışından taviz vermeden hizmetini sürdüren Nurel Huzurevleri’nin sahibi Yüksek Hemşire Nurgül Özmen Altıntığ, çok sayıda Manisalı yaşlıya hizmet verdiklerini belirterek, “Biz Manisalı yaşlı ve yakınlarından çok memnunuz, onlar da bizden memnun. Manisa’yı, Manisalıları seviyoruz. Kapımız onlara her zaman açıktır” dedi.

DAR GELİRLİLERE POZİTİF AYRIMCILIK YAPILIYOR

Nurgül Özmen Altıntığ, geçtiğimiz haftalarda çalışma ruhsatını alarak hizmete açtıkları 3’üncü şubenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, özellikle emekliler için gerekli gördükleri bir dayanışma kampanyası başlattıklarını da duyurdu. Altıntığ şu bilgileri verdi: “Biz her zaman yaşlılarımız ve yakınları ile birlik, beraberlik içinde olduk. Ancak kimsesi olmayan yaşlılarımız her zaman önceliğimiz oldu. Emekli olduktan sonra bir kenara çekilen ve yalnız başlarına yaşam mücadelesi veren, ilerleyen yaşları ve belirginleşen rahatsızlıkları nedeniyle ihtiyaçlarını karşılayamaz hale gelen yaşlılarımıza pozitif ayrımcılık yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Özellikle kimsesi bulunmayan ve bir huzurevinden yararlanma şansına sahip olmayan dar gelirli Manisalı yaşlılarımıza emekli maaşları karşılığında hizmetimizi sürdürüyoruz. Bu durumda olan yaşlılarımız bizi arayabilirler, kendileri arama yetisine sahip değillerse bir yakınları veya hayırseverler de bizi arayabilir, 0 232 370 85 85 veya 0 505 834 89 10 nolu Sosyal Hizmet Uzmanımızın telefonundan bize ulaşabilirler. Bizim için hayat onlarla güzel ve Nurel Huzurevleri onların huzur ve güveni için hizmet vermektedir”.

NUREL HUZUREVLERİ HAKKINDA

Neden bizi tercih etmelisiniz? Bizler 18 yıllık tecrübemizle, güler yüzlü, sabırlı ve sevgi dolu ekibimizle tüm yaşlı ve hastalarımızın kendini evinde gibi hissetmesi için çalışmaktayız. Yaşlı ve hastalarımızı sizin kadar seviyoruz fakat onlara sizden çok daha iyi bakmayı vaat ediyoruz. Yaşlılarımızın ve yakınlarının memnuniyetini, mutluluğunu, sağlığını ön planda tutmak hizmet anlayışımızı özetlemektedir. NUREL Yaşlı Bakım ve Huzurevleri olarak bizler; bahçeli, doğalgazlı, asansörlü ve klimalı binalarımızla, sürekli doktor ve hemşire hizmetimizle, sıcak bir aile ortamımızla, evdeki yaşantısından sıkılmış ya da yaşantısını devam ettirmek için yardıma ihtiyaç duyan tüm yaşlılara hizmete talibiz. Kurumumuz ülkemizin örf ve adeti çerçevesinde yaşlılarımızın kendi kültür ve birikimlerine uygun olarak zaten mevcut olan olumlu özelliklerini ve alışkanlıklarını destekleyerek kendilerini güvende hissetmeleri için çalışır. Eğitimli ve dinamik ekibimiz ile kişiye özel hizmet anlayışı ile Demans, Alzheimer, Parkinson, Felç gibi rahatsızlıklar sonucunda öz bakımını yapmayan ya da yapmakta zorlanan tüm yaşlılarımıza sürekli bakım ve rehabilitasyon hizmeti vermek için yola çıktık. Hep beraber sizlerin de desteği ile bu zorlu görevi en iyi şekilde yapacağımızı biliyoruz”.

 

 

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TOBB VE MTSO’DAN ÖĞRENCİLERE MONT YARDIMIÖnceki Haber

TOBB VE MTSO’DAN ÖĞRENCİLERE MONT YARDIM...

ENGELLERİ KALDIRMAK İÇİN BULUŞTULARSonraki Haber

ENGELLERİ KALDIRMAK İÇİN BULUŞTULAR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!