MANİSA BAYRAKLARLA DONATILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MANİSA BAYRAKLARLA DONATILDI
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu katlamak amacıyla şehir merkezi ile giriş ve çıkışlarını Türk bayraklarıyla donattı.

Haber Merkezi

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk ordusunun işgal kuvvetlerine karşı büyük bir zafer elde ettiği Büyük Taarruz’un 96’ncı yıldönümü nedeniyle kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Manisa’da da çeşitli etkinlikler ve programla kutlanacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri de, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile birlikte kutlu zafer öncesi şehri bayraklarla donattı. Gecenin ilk saatlerinden itibaren şehrin giriş ve çıkışları, ana arterleri, cadde ve sokakları Türk bayraklarıyla süslendi. Çalışmalar, vatandaşlardan da tam not aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu tam manasıyla yaşatmak için üzerlerine düşeni yaptıklarını söyledi.

CHP SARIGÖL’DE BAYRAK KAMPANYASI BAŞLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıgöl İlçe Teşkilatı tarafından Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü nedeniyle ilçe merkezi ve kırsaldaki mahallelerdeki tüm ev ve işyerlerine beş bin adet bayrak dağıtımına başlandı. İlçe Başkanlığı tarafından ilçe genelinde Zafer Bayramı hediyesi olarak dağıtılan 5 bin bayrağın gün boyunca dağıtılacağı öğrenildi. Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Eroğlu da CHP'nin bayrak kampanyasına destek verdi. İlçe Başkanı Tahsin Akdeniz, Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü için kurdukları ekiplerle tüm evlere ve iş yerlerine bayrak dağıtımının yapılmakta olduğunu ifade ederek, "Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ile anıyoruz. Tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. Akdeniz ile birlikte esnafları dolaşarak bir süre bayrak dağıtan Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Eroğlu ise, "30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü tüm ulusumuza kutlu olsun" diye konuştu.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
JANDARMA ESRARA GEÇİT VERMEDİÖnceki Haber

JANDARMA ESRARA GEÇİT VERMEDİ

ZAFER BAYRAMI'NI KUTLADILARSonraki Haber

ZAFER BAYRAMI'NI KUTLADILAR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!