Kosova Seferlerini Arttırıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kosova Seferlerini Arttırıyor
Kosova\'da 2002 yılından itibaren faaliyet gösteren Türk Hava Yolları\'nın Kosova temsilciliğindeki Tanıtım ve Tanışma toplantısında, Priştine-İstanbul uçuşlarının 25 Haziran\'dan itibaren günde 2 sef

Başkent Priştine'de düzenlenen toplantıya, Türk Hava Yolları Doğu Avrupa ve Balkanlar Başkanı Mehmet Başpınar, Türk Hava Yolları Kosova Genel Müdürü atanan Gökhan Hacıbayramoğlu, Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Songül Ozan, TİKA Kosova Kordinatörü Adem Urfa, Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Priştine Müdürü İsmet Biner ile Kosova'daki birçok turizim acentasının temsilcileri katıldı.

Tanıtım ve Tanışma Toplantısı'nda Türk Hava Yolları Kosova Genel Müdürü görevine yeni atanan Gökhan Hacıbayramoğlu yaptığı konuşmasında "Günde 2 seferle daha kaliteli bağlantılarla Kosova'yı dünyanın her tarafına bağlamak demek, günde iki sefer yolcuları daha uyun fiyata taşımak demek" ifadelerini kullandı.

 

Türk Hava Yolları Doğu Avrupa ve Balkanlar Başkanı Mehmet Başpınar, amaçlarının yolculara en iyi hizmeti vermeye çalışırken, bu hizmeti ylculara ulaştıran acentelere de en kaliteli ürünü ne şekilde sunmaları gerektiğini göstermek olduğunu kaydetti. Başpınar günde iki seferin yolcularımızın aynı gün içerisinde İstanbul'a gidip dönmelerini sağlayacak şekilde düzenlendiğini aktardı.



Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar konuşmasında, Türk Hava Yolları'nın uçuşlarını günde 2 sefere çıkmasının Kosova'yı doğuya olduğu kadar batıya da daha fazla bağladığını belirtti. Yağclar böylelikle turistlerin de Kosova'ya gelmelerinin daha da kolaylaştığını ifade etti.



Son olarak kürsüye çıkan Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Songül Ozan ise, Türk Hava Yolları'nın tüm dünyada olduğu gibi Kosova'da da gurur kaynağı haline geldiğini ve Kosova halkının dünyaya açılan kapısı haline geldiğini söyledi. Ozan, THY'nin Kosova'daki acentelerle daha sıkı işbirliği kurarak gelecekte yolcu ve sefer sayısının daha da arttırarak bölgedeki en önemli merkez haline geleceğine inandığını belirtti.



Konuşmaların ardından yapılan sunumda yaz tarifeleri ve THY hakkında ayrıntılı bilgi verildi. 2011 de en çok satış yapan acenteler da unutulmadı. En yüksek satışta ilk üçe giren Eurosky, Ars Travel ve Altavia Travel'e THY tarafından teşekkür hediyeleri sunuldu.

 

Yılda 32 milyon yolcu taşıyan Türk Hava Yolları 80 ülkede 200 uçuş noktasına sefer düzenliyor. İHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SGK Yönetiminden Başkana Ziyaret Önceki Haber

SGK Yönetiminden Başkana Ziyaret

Uzmanlar Uyarıyor!Sonraki Haber

Uzmanlar Uyarıyor!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!