Genç kızın ölümüyle ilgili şüphelilerden ‘şaka’ gibi savunma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genç kızın ölümüyle ilgili şüphelilerden ‘şaka’ gibi savunma
MANİSA (İHA) – Manisa’da dün 18 yaşındaki Gamze Kurt’un evinin mutfağında av tüfeğiyle başından vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Genç kızın ölümüne sebep olan zanlının ifadesinde, şakalaşmak için doğrulttuğu tüfeğin ateş aldığını söylediği öğrenildi.
Olay, dün Yunusemre ilçesi Fatih Mahallesi 4905. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Gamze Kurt’un yaşadığı müstakil evden sabah saatlerinde silah sesi gelmesi üzerine komşuları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri, Gamze Kurt’u mutfakta kanlar içinde yatarken buldu. Yapılan incelemede Gamze Kurt’un av tüfeğiyle başından vurulduğu tespit edildi. Genç kızın cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Merkez Efendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma yürüten polis ekipleri hayatını kaybeden Gamze Kurt’un olaydan bir gün önce kuzeni Gülsüm C. (17), arkadaşları Hüseyin Y. (30) ve Şerif Can C. (28) ile evde olduğunu belirledi. Gamze Kurt ve Gülsüm C.’nin mutfakta yemek yaptığı sırada evde bulunan av tüfeğiyle oynayan Hüseyin Y. ve yine evde bulunan pompalı tüfekle oynayan Şeref Can C. tüfeği şakalaşmak için Gamze Kurt’a doğrulttu. Bu sırada Hüseyin Y.’de bulunan av tüfeğinin ateş alması sonucu Gamze Kurt başından vuruldu. Olay sonrası evden çıkan üç kişiden Gülsüm C. ve Şeref Can C. polis ekiplerine teslim oldu. Hüseyin Y. ise Ankara’ya gitmek üzere Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehirler arası Otogarı’nda polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Gözaltına alındıktan sonra ifadesi için emniyete götürülen Hüseyin Y.’nin suçunu itiraf ettiği ve pişmanlık duyduğunu belirterek, olayın şakalaşırken meydana geldiğini söylediği öğrenildi. Emniyetteki sorgusunun ardından Manisa Şehir Hastanesine getirilen zanlılar, yapılan sağlık kontrolü sonrasında adliyeye sevk edildi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Turgutluda AK Parti kurucu ilçe başkanına silahlı saldırıÖnceki Haber

Turgutluda AK Parti kurucu ilçe başkanın...

Sarıgöl’de armut ağacı Eylül ayında çiçek açtıSonraki Haber

Sarıgöl’de armut ağacı Eylül ayında çiçe...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!