Fen Bilimleri Koleji’nden Muhteşem Açılış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fen Bilimleri Koleji’nden Muhteşem Açılış
‘Eğitim ciddi kurumların işidir’ sloganıyla yola çıkan Özel Manisa Fen Bilimleri Koleji 1965 yılından bu yana edinilen kurumsal birikimlerini Manisa’ya kazandırdı.

Haber: Nezih VAROL

‘Eğitim ciddi kurumların işidir’ sloganıyla yola çıkan Özel Manisa Fen Bilimleri Koleji 1965 yılından bu yana edinilen kurumsal birikimlerini Manisa’ya kazandırdı ve bunu muhteşem bir açılışla taçlandırdı. Açılışa Yunusemre Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Yunusemre Belediyesi Başkan Vekili Gürkan Koyuncu, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Çağrı Tuatay, Fen Bilimleri Dershaneleri Kurucu Genel Müdürü Nazmi Arıkan, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde ilk olarak Lise Müdürü Birsen Kırbaş Delen konuşma yaptı. Delen, okul açılış tarihinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Manisa’yı ziyaretlerinin 94’üncü yılına denk gelmesinin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak başladığı konuşmasında; en değerli varlıklarını, çocuklarını kendilerine emanet eden velilere teşekkür etti. Öğrencileri kutsal emanetler olarak gördüklerini ve onları geleceğe bilimsel, sanatsal ve en önemlisi de insani değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmeyi öncül amaç edindiklerini dile getirdi.

2

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Fen Bilimleri Kurumları Kurucusu Nazmi Arıkan Manisa’da olmaktan çok mutlu olduğunu, amaçlarının başarılara yeni imzalar atmak olduğunu belirtti. Arıkan şunları söyledi: “Eğitime farklı, ciddi, bilimsel bir bakış açısı sergileyen Fen Bilimleri olarak hedefimiz çocuklarımızı sosyal yönleriyle birlikte geleceklerini yaratacakları sınavlara hazırlamak ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı toplum içinde kazanılmış bireyler konumuna yerleştirmektir. En gerçek yol gösterici bilimdir, fendir, toplumumuzu çağdaş toplumlar seviyesinde ön sıralara taşıyacak olan tek gerçek bilime ve eğitime gerekli hak ettiği ilgiyi göstermek ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bilimin ve eğitimin ışığından yoksun bırakmamaktır. Bu gerçekler ışığında Cumhuriyetimizin geleceğine hizmet vermek bizi bir kez daha onurlandırmakta ve gururlandırmaktadır. Fen Bilimleri gibi tüm Türkiye'de başarısını kanıtlayan büyük bir eğitim camiasını Manisa’ya kazandırmasından dolayı emeği geçen herkese; okulumuzun açılışına gelerek, çiçek göndererek katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum”.

3

 

EĞİTİM CAMİASININ GURURU OLDU

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül de konuşmasında Yunusemre ilçesindeki eğitim camiasının sayısal verilerine yer verip bu büyük eğitim camiasının başında bulunmanın gururunu yaşadığını vurgulayarak Özel Manisa Fen Bilimleri Koleji’nin tüm ilimize, öğrencilerimize velilerimize hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış kurdelesini Fen Bilimleri Dershaneleri Kurucu Genel Müdürü Nazmi Arıkan, Özel Manisa Fen Bilimleri Koleji kurucuları İbrahim Delen, Kubilay Doğan ile birlikte kesen protokol üyeleri törenden sonra okul binasını gezerek bilgi aldılar.

4

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dora Exclusive Tüm İhtişamı İle AçıldıÖnceki Haber

Dora Exclusive Tüm İhtişamı İle Açıldı

’Barış Pınarı’ şehidine son görevSonraki Haber

’Barış Pınarı’ şehidine son görev

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!