EFENDİ MAHALLESİ’NE ‘EFENDİ MUHTAR’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EFENDİ MAHALLESİ’NE ‘EFENDİ MUHTAR’
Başkanlığı döneminde mahallesinin takımı Çınarspor’u canlandıran ve Çağlak Turnuvası’nda şampiyonluğa taşıyan Hüseyin Bilgen, Akhisar Efendi Mahallesi’nin muhtarı olmak istiyor.

Haber: Nezih VAROL

Başkanlığı döneminde mahallesinin takımı Çınarspor’u canlandıran ve Çağlak Turnuvası’nda şampiyonluğa taşıyan Hüseyin Bilgen, Büyükşehir Belediyesi’nde çalışıyor olmasının sağladığı avantajı, bilgi, birikim ve deneyimleri ile birleştirerek Akhisar Efendi Mahallesi’ne muhtar olmak, geçmişten bugüne yaşanan sorunlara köklü çözümler getirmek istiyor. Görevi gereği kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile de üst düzeyde iletişim halinde olduğunu belirten Hüseyin Bilgen, “Mahalle sakinlerim teveccüh gösterip bana ve ekibime hizmet etme yetkisi verirse muhtarlığı ek gelir sağlamak için değil, işimi de bırakarak sokağıma, caddeme, mahalleme, komşularıma, esnafıma hizmet etmek için var gücümle çalışacağım” dedi. Kendisinin belediye başkanı adayı olmadığını, bu nedenle çok fazla vaad vermeyi de doğru bulmadığını ifade eden genç ve dinamik muhtar adayı, alt yapısı olmayan bir çok sokağın tamamlanması, park alanı olarak ayrılan onlarca yerin işlevsel hale getirilmesi ve özellikle bir Kültür Salonu yapılması için yoğun çaba harcayacağını ifade etti.

ÖZGEÇMİŞ

1975 yılında Akhisar’da dünyaya gelen Hüseyin Bilgen, ilköğretimini Efendi Mahallesi Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu’nda tamamladı, 1995 yılında vatani görevini Ağrı Doğubeyazıt’ta yaptı. 2007-2013 yılları arasında Sanayi Sitesi’nde Yıldız Mobilya işletmeciliği yapan Hüseyin Bilgen, 2011-2012 sezonunda başkanlık görevini üstlendiği mahallesinin takımı Çınarspor’u canlandırarak, Çağlak Turnuvası’nda şampiyonluğa taşıdı. 2013 yılından bugüne Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde Makam Şoförü olarak görev yapan Hüseyin Bilgen, evli ve 2 kız çocuğu babası.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YAŞLI KADIN YANGINDA CAN VERDİÖnceki Haber

YAŞLI KADIN YANGINDA CAN VERDİ

CUMHUR İTTİFAKI ŞEHZADELER’DE ÇALIŞMALARA BAŞLADISonraki Haber

CUMHUR İTTİFAKI ŞEHZADELER’DE ÇALIŞMALAR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!