DGYD Yeni Emniyet Müdürü’nü Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DGYD Yeni Emniyet Müdürü’nü Ziyaret Etti
DGYD Başkanı Hakan Özen ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Emniyet İl Müdürlüğü görevine atanan Ömer Uslusoy’u makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Haber: Nezih VAROL

Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (DGYD) Başkanı Hakan Özen beraberinde yönetim kurulu üyeleri Araştırmacı-Yazar Osman Özbaş ve Suat Örs, HİRAŞ Medya Grup Haberler Editörü Nezih Varol ve makale yazarı Ali Bankoğlu’yla birlikte Manisa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ömer Uslusoy’u ziyaret etti. Başkan Hakan Özen DGYD üyelerini sıcak bir ortamda samimi duygularla ağırlayan yeni İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy’a hayırlı olsun dileklerini ileterek üstlendiği yeni görevinde de başlarılar diledi. İl Emniyet Müdürü Uslusoy daha önce görev yaptığı Anadolu illerini anlatarak Manisa hakkındaki ilk değerlendirmelerini paylaştı, çok fazla kavga olayı yaşanıyor olmasına şaşırdığını söyledi. Başkan Özen de gençlerin terör gruplarının hedefinde olmasının vatandaşları tedirgin ettiğini, ayrıca şehir merkezinde araç trafiği akışında yaşanan tıkanıklığın şehrin en önemli problemi olduğunu ifade etti. Karşılıklı sohbetle geçen ziyarette Manisa’nın tarihi geçmişi hakkında bilgi isteyen Uslusoy’a Araştırmacı-Yazar Osman Özbaş kısa bir sunum yaptı.

ÖZGEÇMİŞİ

Emniyet teşkilatının çeşitli kademelerinde görev alan Ömer Uslusoy, Kütahya'da Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. 2014 yılında Kütahya'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Başarılarıyla takdir toplayan Uslusoy TEM Daire Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 2016 yılında TEM Daire Başkan Yardımcılığı görevinden Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne terfi edildi. Şırnak Emniyet Müdürü’yken Resmi Gazete'de yayımlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile Manisa'ya atandı.

2 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Öner açlık ve yoksulluk rakamlarını değerlendirdiÖnceki Haber

Başkan Öner açlık ve yoksulluk rakamları...

Manisa Ticaret Borsası’ndan birlik beraberlik vurgusuSonraki Haber

Manisa Ticaret Borsası’ndan birlik berab...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!