DEV HASTANELER AÇILIŞ İÇİN HAZIR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEV HASTANELER AÇILIŞ İÇİN HAZIR
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, bir süre sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından resmi açılışı yapılacak olan Şehir ve Merkezefendi Devlet Hastanesi’ni incelemek için Manisa’ya geldi.

Haber: Nezih VAROL

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimler öncesinde resmi açılışlarını yapacağı yeni teknoloji ve çağdaş konsepte sahip dev hastaneleri incelemeye devam ediyor. Sağlık Bakan Koca, hafta sonunda Manisa’ya da gelerek Şehir ve Merkezefendi Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. İlk olarak Şehir Hastanesi’ne giden Bakan Koca, burada yaptığı gezi ve incelemelerinin sonunda Merkezefendi Devlet Hastanesi’ne geçti. Koca, saat 15.30’da geldiği AK Parti İl Başkanlığı binasında ise İl Başkanı Berk Mersinli, Milletvekilleri Murat Baybatur, İsmail Bilen, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve partililer tarafından karşılanmasının ardından basın mensuplarına kısa bir değerlendirmede bulundu. Bakan Koca, “Biz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rüyası olan yüksek teknoloji ürünü şehir hastanelerini zirve noktasında taçlandırmak istiyoruz. Hasta ve çalışan memnuniyeti ile kaliteli hizmeti hedefliyoruz” dedi. AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli de her iki hastanenin resmi açılışa hazır olduğunu söyledi.

SAĞLIKTA GELİNEN SON NOKTA

Şehir hastanelerinin sağlıkta gelinecek son nokta olacağının altını çizen Bakan Koca, "Burada özellikle şunu ifade etmek istiyorum. Biz Şehir Hastanelerini çok önemsiyoruz. Şehir Hastanelerinin sağlıkta geldiği ve hizmetin alınabildiği son nokta olarak planlamak istiyoruz. Dolayısıyla burada verilen hizmet, personel ve ekip anlamında bir sorun yaşanmaması için gayret içerisinde olacağız. Vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet etmeyi planlıyoruz. Ayrıca burasının hizmete girmesiyle birlikte Manisa’nın da sağlık turizmi için de önemli bir merkez olacağını düşünüyorum. Kaplıcaları kapsamında da her zaman destek olacağımızı da belirtmek istiyorum" dedi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TARIM FUARININ GÖZDESİ YUNUSEMRE OLDUÖnceki Haber

TARIM FUARININ GÖZDESİ YUNUSEMRE OLDU

BAŞKAN ERGÜN HİZMETLERİNİ ANLATTISonraki Haber

BAŞKAN ERGÜN HİZMETLERİNİ ANLATTI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!