“Cumhurbaşkanımızla Görüşüp Manisa’yı Anlatacağım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Cumhurbaşkanımızla Görüşüp Manisa’yı Anlatacağım”
Radyo HİRAŞ’ın ilgiyle takip edilen ‘Manisa’da Yaşam’ programında belirlenecek bir tarihte Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşeceğini söyleyen Uygur, “Manisa’yı anlatacağım” dedi.

Haber: Nezih VAROL

HİRAŞ Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Emin Uygur’un Radyo HİRAŞ için hazırlayıp sunduğu, program ortağı Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala’nın yorumlarıyla renk kattığı ‘Manisa’da Yaşam’ programının bu haftaki konuğu OBASYA Turizm Geliştirme Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Arkeolog Altan Türe oldu. Geçtiğimiz günlerde Manisa Valisi Ahmet Deniz’e OBASYA’yı gezdiren ve bilgi veren Altan Türe, Vali Deniz’in Manisa’yı her yönüyle çok kıymetli bulduğunu ve “Manisa tarihi, kültürel dokusu, doğal güzellikleri ve gastroturizmi ile turizm potansiyeli yüksek bir şehir” dediğini söyledi. Uygur ve Pala’nın gündemi belirleyen olayları değerlendirdiği programda FETÖ’nün siyasi ayağından Suriyeliler sorununa, AK Parti istişare toplantısından ekonomik ve siyasal gelişmelere kadar bir çok konu ele alındı. Uygur, istişare toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü, görüşme talebini not aldığını ve ileride belirlenecek bir günde kendisiyle görüşerek Manisa hakkında düşüncelerini aktaracağını da söyledi.

2

 

MANİSA HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİ SUNACAK

Manisa’da Yaşam programının yapımcısı Rıfat Emin Uygur geçtiğimiz hafta sonunda Kızılcahamam Eliz Otel'de düzenlenen ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen AK Parti 29’uncu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na eşi AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Şule Uygur’la birlikte katıldığını belirterek orada yaşadıklarını şöyle anlattı: “Cuma’dan başlayan ve hafta sonunu kapsayan kampa AK Parti MKYK üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu üyeleri, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyeleri, Kurucular Kurulu üyeleri, milletvekilleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyeleri, birim başkan yardımcıları ile bakanlar ve her bakanlıktan bir bakan yardımcısı katıldı. Kamp Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Mahir Ünal genel merkez çalışmalarına ilişkin, AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı ise TBMM grup çalışmalarına ilişkin birer sunum yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili yaptığı sunumun ardından Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun birer sunumu daha oldu. Pazar günü ise Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ekonomi konusunda bir konuşma yaptı. Kamp Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın genel istişare ve değerlendirmenin ardından yaptığı konuşmayla son buldu. Benim ve eşimin kendisiyle ve Emine hanımefendi ile görüşme şansım oldu, birlikte sohbet ettik, bazı düşüncelerimi aktardığımda benimle daha rahat bir ortamda görüşmek istediğini ifade ederek özel kalemine görüşme günü ayarlaması için not aldırdı. İleride belirlenecek bir günde Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşerek Manisa hakkında düşüncelerimi aktaracağım”. Uygur kampta bulunduğu süre içerisinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk başta olmak üzere bir çok bakanla görüştüğünü de söyledi.

3


“BİLDİĞİNİ SÖYLEMEYEN DİLSİZ ŞEYTANDIR”

Program yapımcısı Rıfat Emin Uygur yerelde ve Ulusal bazda vatandaşları en fazla rahatsız eden konunun FETÖ ile Suriyeliler olduğunu söyledi. Uygur bununla ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti: “Halkımız FETÖ’nün siyasi ayağını hala merak ediyor ve bunun ortaya çıkmamış olmasından derin bir rahatsızlık duyuyor. Bunun mutlaka çözülmesi gerekir. Bildiğini söylemeyen dilsiz şeytandır. Haindir. Bilinenler söylenmeli. Diğer bir konu Suriyeliler, sınırda sorun ortadan kalkmalı ve Suriyeliler ülkelerine, evlerine dönmeli. Bizim gençlerimiz, askerlerimiz Suriye’de ölüyor, Suriyeliler Türkiye’de dilediği gibi yaşıyor, özellikle Suriyeli gençlerin neden Özgür Suriye Ordusu için savaşmadıkları tartışma konusu. Bu durum hiç hoş görünmüyor. Araplar tarihimiz boyunca bizi arkadan vurdular. Arapların Müslüman olduğu bile şüpheli. Müslüman olsalar hiç birbirlerini vururlar mı? Öldürürler mi? Türkiye olarak ‘Barış Pınarı’ operasyonunu başlattık, bu bir savaş değil, adı üzerinde barış içeriyor, savaşı bitirmek adına yapılan bir operasyon. Terörün hedefi belli, katliam yapmak, çocukları, kadınları, yaşlıları, sivilleri, tüm halkı katletmek. Devletler savaşırken bir çok kurala uyarlar, sivilleri savaşın dışında tutarlar, ama teröristler kim olursa olsun öldürürler. Amerika herkese demokrasi dersi veriyor, ama kendileri antidemokratik ne varsa yapıyor. Amerika’da idam cezası da var, ama bizde yok. Savaş bölgesine yakın Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine yaşanan üzücü ve yüreğimizi yakan olaya da değinmek istiyorum; havan mermisi düşmesi sonucu şehit olan Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş Salihlili hemşerimiz. Salihli’deki baba evine Türk bayrağı asıldı. 2 yıl önce Şanlıurfa Merkez Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne atanan Güneş’in 1 yıldır Akçakale görevli olduğunu öğrendik. Allah geride kalanlara sabırlar versin, Allah rahmet eylesin”.

4

 

MANİSA VALİSİ AHMET DENİZ OBASYA’DA

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın düzenlediği önemli bir toplantı için Başkent Ankara’da bulunduğu sırada Manisa Valisi Ahmet Deniz’in OBASYA’ya ziyarette bulunduğunu söyleyen program ortağı Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala, program konuğu olan OBASYA Turizm Geliştirme Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Arkeolog Altan Türe’nin Vali Deniz’e bilgi verdiğini söyledi. Altan Türe de OBASYA’da yaşananları şöyle anlattı: “Manisa Valimiz Sayın Ahmet Deniz, Manisa’nın tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin Ulusal ve Uluslararası düzeyde tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Türkiye’nin önde gelen 14 acente temsilcisi ile OBASYA’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Manisa’yı Ulusal ve Uluslararası düzeyde tanıtmak için çalıştıklarını söyleyen Valimiz, ‘Kanuni Sultan Süleyman, Fatih Sultan Mehmet gibi birçok Şehzade’yi yetiştirmiş bir Şehzadeler Şehri’nde yaşıyoruz. Manisa tarihi, kültürel dokusu, doğal güzellikleriyle ve gastroturizmi ile turizm potansiyeli yüksek bir şehir. İşgal yıllarında tahribata uğramış olmasına rağmen merkez ve ilçelerde tarihi cami, medrese ve ahşap evler hala mevcut. İlimizdeki mevcut potansiyeli göstererek turizm kapasitesini arttırmayı hedefliyoruz. Bu sebeple tanıtım ve farkındalığın arttırılmasına yönelik organizasyonların yapılması önemli’ dedi. Vali Deniz, başlatılan tur organizasyonlarının bundan sonraki süreçte de yapmayı planladıklarını vurgulayarak acente temsilcilerine teşekkür etti. OBASYA artık herkes tarafından biliniyor, örnek bir proje olarak anılıyor”. Mustafa Pala da Tarım ve Orman Bakanlığı’nın OBASYA’ya büyük önem verdiğini, her fırsatta toplantılara davet edildiğini ve diğer kooperatiflere örnek gösterildiklerini söyledi.

6

 

“SPİLOKS HAYAT VERİYOR”

Program yapımcısı Rıfat Emin Uygur önümüzdeki hafta gerçekleşecek Manisa’da Yaşam programına Özel Spiloks Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi Sorumlusu Hava ve Uzay Hekimi Dr. Mustafa Alan’ın konuk olacağını duyurdu. Uygur, Spiloks’ta oksijen tedavisi yöntemiyle hayat kurtardıklarını, kronik iltihaplardan ilerleyici enfeksiyonlara kadar her derde dava olduklarını söyledi ve şu bilgileri verdi: “Şeker hastasıysanız ve yaralarınız iyileşmiyor, her geçen gün kötüye gidiyorsa, ani görme veya işitme kaybıyla karşılaştıysanız, yanıklarınız varsa, kronik kemik iltihabınız, ilerleyici enfeksiyonlarınız sizi halsiz düşürdüyse ve tüm bunlar hayatınızı çekilmez hale getirip yaşama küstüyseniz bir de Spiloks’a gitmelisiniz. Devletle anlaşmalı Özel Spiloks Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi, Hava ve Uzay Hekimi Uzman Dr. Mustafa Alan sorumluluğunda işinin ehli ekibiyle sizi hayata bağlayacaktır. Spiloks’ta denizaltını andıran hiperbarik oksijen tedavi ünitesi içinde atmosferik basınçtan daha fazla basınç uygulanarak yüzde 100 oksijen veriliyor. Düzenli seanslarla devam eden tedavi kronik rahatsızlıklarınızı ortadan kaldırıp sizi yeniden eski günlerinize döndürüyor”.

 

7

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kula’da FETÖ operasyonu: 1 tutuklamaÖnceki Haber

Kula’da FETÖ operasyonu: 1 tutuklama

Barış Pınarı Harekatı şehidi Cihan Güneş son yolculuğuna uğurlandıSonraki Haber

Barış Pınarı Harekatı şehidi Cihan Güneş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!