Başkan Orhan’dan Manisaspor’a Büyük Jest

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Orhan’dan Manisaspor’a Büyük Jest
Turgutluspor’un alt yapısından yetişen bu sezon oldukça başarılı bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çeken genç stoper Ümit Yasin Arslan’ın Manisaspor yolcusu olduğu öğrenildi.

\"

 

Manisaspor Kulüp Başkanı Emre Hasgör Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan’dan stoper mevkiine takviye yapmak istediklerini ve bir kaç kez yakından izledikleri Ümit Yasin’i Manisaspor’a transfer etmek istediklerini söylemesi üzerine Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan genç yetenek Ümit Yasin’i Manisasspor’a armağan ettiği öğrenildi. Turgutluspor’un Antalya Belek kampından ayrılan Ümit Yasin’in resmi imza için Manisa’ya gittiği öğrenildi. Kamptan ayrılan Ümit Yasin Kampta bulunan Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan, teknik heyet ve oyuncu arkadaşlarıyla vedalaştı.
Orhan: "Manisaspor Bizim Takımımızdır"
Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan:” Manisaspor Başkanı Emre Hasgör beni arayarak daha önce izledikler Ümit Yasin’i transfer etmek istediklerini söylediler. Manisaspor’da bizim takımımızdır. Bu teklifin gelmesiyle beraber hiç düşünmeden yetenekli oyuncumuzu Manisaspor’a armağan ettik. Manisaspor ve Turgutluspor birbirinden hiç farkı olmayan iki kardeş kulüptür. Manisaspor’da benim takımımdır. Manisaspor kadromuzdaki başka bir oyuncumuzada talip olsa yine hiç düşünmeden gerekeni yaparız. Aynı şekilde siyah beyazlı takımında bizim bir talebimiz olsa onlarında bize yardımcı olacağından şüphem yok. Bazıları Manisaspor’a destek ve oyuncu sözü veriyorlar ama şuana kadar hiç bir icraat göremedik. Bize böyle bir taleple gelen Manisaspor yönetimine kapılarımız göründüğü gibi gibi sonuna kadar açıktır. Ümit ediyorum ki sezon sonu Manisaspor hak ettiği Spor Toto Süper Lige çıkacaktır, bunu hep birlikte göreceğiz.”
Ümit Yasin: "Süper Lige Çıkan Takımımızın Bir Parçası Olacağım"
Manisaspor’a transfer olan genç stoper Ümit Yasin:” Turgutluspor’dan ayrıldığım için çok üzgünüm. Ancak bir üste lige PTT 1.ligin lideri Manisaspor’a transfer olduğum içinde oldukça mutluyum. Bu sene Manisaspor’un hak ettiği süper lige çıkacağına inanıyorum. Bu yolda takımıma katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Başta bana her türlü desteği veren Onursal Başkanımız Serhat Orhan, Kulüp Başkanımız Murat Ayhan’a ve beni kadrosuna katan Manisaspor yönetimi ve teknik heyetine teşekkür ediyorum. Turgutluspor’un yolu açık olsun” şeklinde konuştu.
Ayhan: "Özdeğerlerimizin Yolunu Açmak Bizim Görevimizdir"
Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan:” Serhat Başkanımızın Ümit Yasin’i Manisaspor’a armağan edeceğini duyduk ve genç oyuncumuzu hiç düşünmeden Manisaspor’a verdik. Biz kendi oyuncularımızın ve özellikle kendi özdeğerlerimizin yolunu açmayı ilke edinmiş bir camiayız. Bu transfer Ümit Yasin’e ve Manisaspor’a hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Manisaspor’a transfer olan Ümit Yasin:” Alt yapısından yetiştiğim ve bu günlere gelmemde çok büyük emeği olan Turgutluspor camiasından ayrılıyor olmak kolay değil ancak bir üste lige transfer olmak çok büyük bir mutluluk. Üzerimde emeği olan alt yapı hocalarıma, A takımdaki hocalarıma, her iki takımın yöneticilerine ve Onursal Başkanımız Serhat Orhan’a sonsuz teşekkürler ediyorum.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dedak Başkanı Balkan\`dan Vali Daşöz’e ZiyaretÖnceki Haber

Dedak Başkanı Balkan\`dan Vali Daşöz’e Z...

 Böyle Öldürülmeyi Hak EtmemişlerdiSonraki Haber

Böyle Öldürülmeyi Hak Etmemişlerdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!