BAŞKAN TULUP’TAN HASTALARA ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN TULUP’TAN HASTALARA ZİYARET
Göreve geldiği günden bugüne vatandaşları yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Ali Tulup yeni yılın ilk haftası Soma Devlet Hastanesinde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Soma Devlet Hastanesi Başhekimi Sn. Ali Osman Çağlayan, Soma Belediyesi Başkan Yardımcısı Sn. Sabır Tuna, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sn. Gafur Çetinkaya, Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sn. Kenan Çalışkan ve Belediye Personelimizin eşlik ettiği Başkan Tulup, tedavileri devam eden hastalarla ve hasta yakınları ile uzun süre sohbet etti, tedavi süreçleri ile ilgili bilgiler aldı.

 

Başkan Tulup tüm servisleri tek tek dolaşarak, yatan hastalara ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu, her hangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu ve onlara hediyeler verdi.

HASTALAR BÜYÜK MUTLUK YAŞADI

Sürpriz ziyaret nedeniyle büyük mutluluk yaşayan hasta ve hasta yakınları, Belediye Başkanı Ali Tulup ve beraberindekilere teşekkür ederek, sağlık hizmetleri ile ilgili memnuniyetlerini paylaştılar. Hasta ve yakınları, Soma Devlet Hastanesinin hizmetlerinden çok memnun kaldıklarını vurgulayarak, “Allah sizlerden razı olsun. Hastanemizden ve doktorlarımızdan çok memnunuz. Sizler sayesinde bu hizmetleri alıyoruz.” diyerek sağlıkta gelinen son nokta için övgü dolu sözler sarf ettiler ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

“O GÜZEL DUALARI DUYMAK VE GÖNÜLLERDE OLMAK GİBİSİ YOK”

Belediye Başkanımız Sn. Ali Tulup, hasta ve yakınlarına moral ve motivasyon vermek için ziyaret gerçekleştirdiklerini vurguladı. Hastanede yatan çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Tulup, çocuklara çeşitli hediyelerde verdi. Belediye Başkanımız Sn. Ali Tulup, hastalardan alınan duaların kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Tulup, "Yoğun iş tempomuzdan fırsat buldukça hastanemizde tedavi gören hastalarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunup acil şifalar diliyoruz. Tek amacımız ağızlardan çıkan bir dua ve yüzlerde bir tebessüm oluşturabilmek. O güzel duaları duymak ve gönüllerde olmak gibisi yok. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bizler de her fırsatta hastalarımıza 'geçmiş olsun' ziyaretlerinde bulunarak yanlarında olacağız. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 ‘HOŞGELDİN MELEK’ BİN 400 AİLENİN SEVİNCİNİ PAYLAŞTIÖnceki Haber

‘HOŞGELDİN MELEK’ BİN 400 AİLENİN SEVİN...

AYNALARA KÜSMÜŞTÜ ARTIK ONDAN MUTLUSU YOKSonraki Haber

AYNALARA KÜSMÜŞTÜ ARTIK ONDAN MUTLUSU YO...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!