Anemon’un Sultanları Kendinden Emin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anemon’un Sultanları Kendinden Emin
Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig Bayanlar Voleybol A Grubu\'nda mücadele eden Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, ligin 15. haftasında sahasında ağırlayacağı Banaz Sanayi Spor maçının

\"

 

14 haftada 13 galibiyetle liderlik koltuğunda oturan Anemon Hotels Bayan Voleybol Takımı, Pazar günü saat 14.00’da Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu’nda Uşak ekibi Banaz Sanayi Spor Bayan Voleybol Takımı’nı ağırlayacak. Hazırlıklarını ara vermeden sürdüren mor lalelerin, maç öncesi moralli olduğu gözlendi. Antrenman, Antrenör Gökhan Çokşen’in salonda kısa bir toplantısının ardından ısınma hareketleriyle başladı. Taktiksel çalışmalarla son bulan antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Anemon Hotels Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Çokşen, “Geçtiğimiz Pazar Antalya'da önemli bir deplasmana çıktık. İyi bir oyunla 3-0 kazandık. Şuandaki durum itibariyle 2 tane sakat var takımda. Büyük bir ihtimal Pazar gününe kadar sakatlıkları iyileşir. Genel performansımız iyi. Banaz maçını önemsiyoruz. Banaz’da oynadığımız maçın ilk setini onlar kazanmıştı. Sonuç olarak o maçı biz kazanmıştık. Her rakibe saygı duymak lazım. Arada güç dengesi olabilir ama voleybol sahada oynanıyor. İyi oynamadığınız gün her takım size karşı iyi oynayacaktır. O yüzden de Pazar günü yine güzel bir maç olacaktır." dedi.
“SALONDAN KAYNAKLANAN ANTRENMAN SIKINTIMIZ VAR”
Salondan kaynaklanan antrenman sıkıntıları olduğunu dile getiren Antrenör Çokşen, “Türkiye Şampiyonaları ve okul maçları bu salonda oynandığından bizim rutin olarak yapmamız gereken antrenmanlar aksıyor. Biz bunu 2 buçuk aydır yaşıyoruz ama son zamanlarda çok arttı. Hep birer saat çalışmak durumunda kaldık. Hep İzmir'e gittik çalışmak için. Salonun amiri ve görevli arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar ama maçları oynadığımız salonda antrenman yapamamamız bizim için büyük sıkıntı. Umarım bununla ilgili sıkıntıları inşallah çözeriz." diye konuştu.
Takım olarak lider konumda olduklarını kaydeden Anemon Hotels Spor Kulübü Genel Koordinatörü Osman Çakır, “Önemli bir maç bizi bekliyor. Sakat oyuncularımız çok fazla yok. Takımın tüm oyuncuları moral olarak da çok iyi durumda. İyi kaynaştılar. Çalışmalarımıza rutin olarak devam ediyoruz. Rakipler de bizi etkiliyor. Her maç çekişmeli geçiyor. Taraftarlarımızı da bekliyoruz. Keyifli bir maç olacak." ifadelerini kullandı.
Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Teknik Sorumlusu Bayram Hamitoğlu da yaptığı açıklamada, "Geçen hafta aldığımız galibiyete baktığımızda takımımız çok iyi bir performans gösteriyor. Taraftarımız yine bizi bu maç destekleyecektir. Güzel bir maç olacağından eminim." dedi.
Takımın tecrübeli pasörü Hidayet Keskin ise “Antalya'da güzel bir maç oynadık. Bu sezonun en iyi maçını oynadık diyebilirim. Orada yorulduğumuz için önümüzdeki Banaz maçı bizim için biraz daha zorlu geçecek. Tüm rakiplerimizi ciddiye alıyoruz. Her maç artık bizim çok önemli. Buna göre hazırlanıyoruz. İnşallah Banaz maçından da galibiyet ile ayrılıp Alaşehir maçına yine moralli gideriz. " dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gurur Dolu 19 Yıl...Önceki Haber

Gurur Dolu 19 Yıl...

Apple, 6.1.2`yi YayınladıSonraki Haber

Apple, 6.1.2`yi Yayınladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!