AKÇAY CHP VE İP YÜKLENDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKÇAY CHP VE İP YÜKLENDİ

 

HDP, PKK ve FETÖ işbirlikçileri CHP yönetimine çöreklenmiş, PKK ve HDP destekçileri köşe başlarını tutmuştur.CHP’nin bu hali Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhunu incitmektedir.

 

CHP ve İP,  terörle bağlantılı HDP’li belediyelere kayyum atanması ve evlat nöbeti tutan annelere karşı gösterdikleri tutumlarıyla seçimlerde ittifak yaptıkları HDP ve PKK’ya diyet ödemektedir.

 

HDP, PKK ve FETÖ işbirlikçileri CHP yönetimine çöreklenmiş, PKK ve HDP destekçileri köşe başlarını tutmuştur.

CHP yönetimine HDP, PKK ve FETÖ işbirlikçilerinin çöreklendiğini söyleyen Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, “ HDP, PKK ve FETÖ işbirlikçileri CHP yönetimine çöreklenmiş, PKK ve HDP destekçileri köşe başlarını tutmuştur. Kılıçdaroğlu CHP’yi Türkiye düşmanları ve terör örgütleriyle aynı noktada buluşturmuştur. CHP’nin bu hali Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhunu incitmektedir.” dedi.

 

CHP ve İP, HDP ve PKK’ya diyet ödüyor

CHP ve İP’in HDP ve PKK’ya diyet ödediğini söyleyen MHP’li Akçay, “ Evlatları terör örgütüne kaçırılan anneler babalar bundan sorumlu tuttukları HDP önünde “evlat nöbeti” tutuyor, evlatlarını istiyor. PKK ve HDP ile ittifak yapan CHP ve İP, evlat nöbeti tutan annelerin feryatlarına kulak vermek yerine  “o annelerin çözüm adresi bir partinin kapısı değil, devletin kapısıdır.” diyerek HDP ve PKK üzerindeki kamuoyu baskısını azaltmaya çalışmaktadır. CHP terörle bağlantılı HDP’li belediye başkanlarının görevden alınmasını demokrasi kılıfıyla maskelemeye çalışmakta, İP ise sessiz kalmaktadır. CHP ve İP, kayyum atanması ve HDP il binası önünde evlat nöbeti tutan annelere karşı tutumlarıyla seçimlerde ittifak yaptıkları PKK ve HDP’ye diyet ödemektedir.” dedi.

 

Terör örgütleriyle işbirliği yapan CHP Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine savaş açmıştır

Terör örgütleriyle işbirliği yapan CHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine savaş açtığını söyleyen MHP’li Akçay, “ HDP ve PKK ile işbirliği yapan, FETÖ’nün avukatlığına soyunan CHP, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine savaş açmıştır. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  PKK terör örgütüyle bağlantılı olduğu için kapatılan IMC TV’de  ‘Anayasanın 2 ve 3’üncü maddesinin değiştireceğini, Anayasa’dan Türk kelimesini çıkartacağını’ ifade etmiştir. Terör örgütleri ve işbirlikçileriyle ittifak yaparak milli çıkarlarımıza muhalefet eden CHP, emelleri önündeki en büyük engel olarak gördüğü Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Sayın Genel Başkanımıza saldırmaktadır.” dedi.  

 

Milliyetçi Hareket Partisi “ Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben ilkesiyle hareket eder

Milliyetçi Hareket Partisi’nin önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben ilkesiyle hareket ettiğini söyleyen MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, “ Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben ilkesini siyasetinin merkezine alan Milliyetçi Hareket Partisi; ilkeli, sorumlu ve çözüm üreten siyaset anlayışı ile Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mili menfaatleri doğrultusuna siyaset yapmaktadır. Terör örgütleri ve işbirlikçileriyle ittifak yapan CHP ve İP’in Milliyetçi Hareket Partisi’nin sorumlu, ahlaklı, ilkeli ve milli muhalefet siyasetini anlaması beklenemez.” dedi.  

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Salihli Belediyespor şirketleşiyorÖnceki Haber

Salihli Belediyespor şirketleşiyor

METEOROLOJİ UYARDISonraki Haber

METEOROLOJİ UYARDI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!