AKGEDİK’TE YEPYENİ BİR YAŞAM ALANI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKGEDİK’TE YEPYENİ BİR YAŞAM ALANI
Yunusemre Belediyesi’nin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığıyla hayata geçirdiği 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında yaşam başladı.

Dar ve orta gelirli vatandaşı ev sahibi yapmak için yola çıkan Yunusemre Belediyesi, TOKİ ortaklığıyla hayata geçirdiği 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 1101 konutluk ilk etabı tamamlanarak hak sahiplerine evleri ve dükkanları teslim edildi. Bölgede yaşam başlarken; yeni yaşam alanı olması dolayısıyla yaşanan sıkıntılar da hızla gideriliyor. Evlerine taşınan hak sahipleri bu projede emeği olan herkese teşekkür ederken; duygularını şu sözlerle anlattı:

 

NE DEDİLER?

 

 

Bircan-Cüneyt Duman: “Kiradan kurtulduk, kendi evimize taşındık. 7 yıldır kirada oturuyorduk. Çok mutluyuz. Geçtiğimiz hafta taşındık. Yerleşmeye çalışıyoruz. Ulaşımda sıkıntı yaşamıyoruz. Rahat bir şekilde gidip geliyoruz. Manisa gibi bir yerde ev sahibi olmak zor. Manisa’ya bu yatırımı kazandıran başta Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere herkesten Allah razı olsun.”

Mustafa Aka: “Eve taşınalı bir ay oldu. Mutluyuz, memnunuz. Şu an için kendi aracımızla şehre gidip geliyoruz. Burasının kısa süre içerisinde daha da gelişeceğine inanıyorum.”

Ahmet Takur: Kendi evimize taşındığımız için mutluyuz. Ufak tefek sorunlar var. Onlar da tamamlanıyor. Ulaşımda bazen sıkıntılar yaşanabiliyor. Dolmuş saatlerinin bir saatten yarım saate düşürülmesi daha iyi olacaktır. Tabi yaşam alanı yeni olduğu için sorunlar da zamanla aşılacaktır. 

Emine Günay: “Buraya taşınalı 2 ay oldu. Seneler sonra evim oldu. Taşındığım için mutluyum, verilen hizmetten de memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Gerek site yönetimi gerekse firma yetkilileri yardımcı oluyor.”

Mehmet Akdeniz: “1.5 ay önce taşındım. Günümüz şartlarını değerlendirdiğimizde bir ev sahibi olmak zor. Konut fiyatları yüksek. Kiralar almış başını gidiyor. Böyle bir zamanda ev sahibi olduk. Ufak tefek sıkıntılarımız var. O kadar olacak. Burası yeni bir yerleşim alanı. Bu sorunlar da aşama aşama çözülüyor.”

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GENÇLERE BAĞIMLILIK EĞİTİMİ VERİLDİÖnceki Haber

GENÇLERE BAĞIMLILIK EĞİTİMİ VERİLDİ

OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİSonraki Haber

OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!