© Manisa İnternet Haber 2019

YUSUF ATILGAN'IN EMANETİ KORUNUYOR

Yazar Yusuf Atılgan’ın 1950 yılında Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesinde kurduğu, Hacırahmanlı Gençlik ve Spor Kulübü lokalinin bahçesi Saruhanlı Belediyesi tarafından yenilendi.

 

 

Türk Edebiyatı’na ’Anayurt Oteli’ ve ’Aylak Adam’ gibi önemli eserler kazandıran Yazar Yusuf Atılgan’ın doğup büyüdüğü memleketi Hacırahmanlı’da kurduğu spor kulübüne, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’den destek geldi.

 

 

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Bilgin, bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Hacırahmanlıspor’a başarılar dileyerek şunları söyledi: "Manisa’da kurulan ilk spor kulüplerinden olan Hacırahmanlıspor’a elimizden geldiğince destek oluyoruz. Bu kapsamda Mahalledeki Düğün salonunun bir kısmını, kulüp binası olarak kullanılması için takıma tahsis ettik. Ayrıca kulübe ait lokalin tadilat ve boyasını yeniledik. Lokalin bahçesinde ise kapsamlı bir düzenleme ve peyzaj çalışması uyguladık. Halkın ve sporcuların, hoşça vakit geçirebileceği nezih bir ortam inşa ettik. Böylece Yusuf Atılgan’ın da emanetine sahip çıkmış olduk. Öte yandan Hacırahmanlıspor’a çok emek veren, maddi manevi destekleriyle kulübü 1. Amatör Kümeden, Bölgesel Amatör Lig’e taşıyan sponsor Erdem Özkan’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Hayata geçirdiğimiz tesisin hayırlı olmasını diliyorum."

 

 

Spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Bilgin’in kendisi de gençliğinde profesyonel olarak futbol oynamış, dönemin 3. Lig takımlarından Torbalı, Kemalpaşa ve Akhisarspor’da forma giymişti.

 

İlginizi Çekebilir

İzmir’de CHP’li Belediyelere Operasyon Mu Geliyor? Kulislerde Bomba İddialar!

Hangi Belediyeler Hedefte?Kulis bilgilerine göre, Konak, Bornova ve Çeşme belediyeleri öncelikli hedefler arasında. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, belediyelerdeki ihale süreçlerinde usulsüzlük ve rüşvet iddialarını soruşturduğu belirtiliyor. Tabi sadece belediye başkanları değil usulsüzlük iddiaları içine giren bürokratlarda hedefte Özellikle:Konak Belediyesi: İhale süreçlerinde şeffaflık eksikliği iddiaları gündemde.Bornova Belediyesi: Belediye projelerinde usulsüzlük ve kaynak israfı suçlamaları.Çeşme Belediyesi: Turizm bölgesindeki imar ve ihale süreçlerinde şüpheli işlemler.3 tane daha belediye toplamda 6 belediye ye operasyon bekleniyor.

Tarihi Sardes’te Belediye Meclisi Toplandı

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantısı, UNESCO Dünya Miras Listesi’ne giren Sardes Antik Kenti Gymnasium binasında gerçekleştirildi.

Şehzadeler Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Murat Fural İstifa Etti!

Manisa’nın Şehzadeler Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Murat Fural, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Fural, kararını yaptığı yazılı açıklama ile kamuoyuna bildirdi.

MİLLET ÇARŞISINDA TÜTÜN ÜRÜNLERİNİN ZARARLARINA DİKKAT ÇEKİLDİ!

Yunusemre Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay iş birliğiyle Millet Çarşısı’nda açılan stantta vatandaşlara tütün ve tütün ürünlerinin zararları anlatıldı.

TÜM HABERLER