© Manisa İnternet Haber 2019

YUNUSKENT'TE TESLİM SÜRECİ BAŞLADI

Manisa’nın konut sorununa neşter vuran Yunusemre Belediyesi’nin 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde 1500 konuttan oluşan 2. etabın 775 konutluk 2. kısmında teslim süreci başladı.

 

 

Yunusemre Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığıyla hayata geçirdiği 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 1500 konutluk 2. etabının ikinci kısmında yer alan 775 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 30 Eylül Çarşamba günü sona erecek süreçte sözleşme imzalayan hak sahipleri evlerini teslim alıyor. Ev sahibi olan vatandaşların mutlulukları ise görülmeye değer. Evine kısa süre içerisinde taşınmayı planladığını dile getiren hak sahiplerinden Onur Şafak, duygularını, “Kurada ismim açıklandığında çok mutlu olmuştum. Şimdiyse teslim aldık. Çok mutluyuz. Kısa süre içerisinde de taşınacağız. İnsanın kendi evi olması gibi bir şey yok. Bu projede emeği olan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür ederiz. Bize böyle bir imkan sundu. Yoksa ev sahibi olmamız çok zordu. Allah razı olsun.” sözleriyle aktarırken; hak sahiplerinden Osman Çoçak ise şunları söyledi: “Çok mutluyum ilk defa ev sahibi olacağız. Bu piyasa şartlarında ev sahibi olmak çok zor. Bu anlamda TOKİ dar ve orta gelirlilere ev sahibi olma fırsatı tanıyor. İnşallah kısa sürede taşınarak da düzenimizi kuracağız. Bu projede emeği olan başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum.”

 

İlginizi Çekebilir

Diyarbakır Surları’na Devlet Bahçeli Posteri Asıldı

Diyarbakır'ın tarihi Dağkapı Meydanı'nda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin büyük boyutlu posterleri asıldı. Bu eylem, Bahçeli'nin 27 Eylül Cumartesi günü Gaziantep'te düzenleyeceği "Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik Terörsüz Türkiye" temalı Milli Birlik ve Dayanışma Buluşması'na katılım çağrısı amacıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, 28. Dönem 3. Yasama Yılını Değerlendirdi

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, 28. Dönem 3. Yasama Yılı ile yaz dönemi faaliyetlerini ele aldığı kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, hem Manisa’nın yerel gündemi hem de ülke genelindeki gelişmeler masaya yatırıldı. Arınç, basın mensuplarına toplantı notlarının dijital versiyonuna QR kod aracılığıyla ulaşabileceklerini bildirdi.

İLKAY ŞİMŞEK: MİLLET BÜYÜK ÇINARIN ALTINDA BİRLEŞMEYE BAŞLADI

DYP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlkay Şimşek, “İktidar ve muhalefet partilerine umut beslemenin hayal olduğunu görenler, geçmişte olduğu gibi bugün de büyük çınar olan DYP’nin çatısı altında birleşmeye başladı” dedi.

MANİSA'DA CHP'NİN ACI GÜNÜ!

CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaplan’ın kızı Çiğdem Kaplan Rahman’ın vefat haberi, partililer ve yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı. Acı haber, CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu.

TÜM HABERLER