YEŞİL ALANLARDA DAMLA SULAMA DÖNEMİ
SİYASETManisa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yeşil alan ve ağaçların bulunduğu refüjlerde damla sulama sistemi döşemesine başladı. Böylelikle daha önce tankerlerle sulama yapılan refüjlerde, eski yöntemin neden olduğu trafik sıkışıklığının ortadan kalkacağı ve su kaynaklarının daha verimli kullanılmış olacağı belirtildi.
Su kaynaklarının daha verimli kullanılması ve yeşil alan sulamaları sırasında oluşan trafik sıkışıklığının önüne geçebilmek amacıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki refüjlerde damla sulama sistemi döşemesine başladı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz, Çarşı Bulvarında damla sulama sistemi döşemesine devam ediyor. Akabinde, Okul Caddesi, İbrahim Gökçen Bulvarı ve Muradiye-Menemen Yolunda damla sulama sistemi döşemesi gerçekleştireceğiz. Çalışmalar kapsamında yaklaşık 3 bin metrelik damla sulama sistemi döşemesi yapılacak. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan çalışmayla birlikte, artık bu güzergahlarda tankerle sulama yapılmayacak. Böylelikle hem trafik sıkışıklığı olmayacak, hem de su kaynakları daha verimli kullanılarak tasarruf sağlanacak” dedi.
İlginizi Çekebilir
Diyarbakır Surları’na Devlet Bahçeli Posteri Asıldı
Diyarbakır'ın tarihi Dağkapı Meydanı'nda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin büyük boyutlu posterleri asıldı. Bu eylem, Bahçeli'nin 27 Eylül Cumartesi günü Gaziantep'te düzenleyeceği "Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik Terörsüz Türkiye" temalı Milli Birlik ve Dayanışma Buluşması'na katılım çağrısı amacıyla gerçekleştirildi.
AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, 28. Dönem 3. Yasama Yılını Değerlendirdi
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, 28. Dönem 3. Yasama Yılı ile yaz dönemi faaliyetlerini ele aldığı kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, hem Manisa’nın yerel gündemi hem de ülke genelindeki gelişmeler masaya yatırıldı. Arınç, basın mensuplarına toplantı notlarının dijital versiyonuna QR kod aracılığıyla ulaşabileceklerini bildirdi.
İLKAY ŞİMŞEK: MİLLET BÜYÜK ÇINARIN ALTINDA BİRLEŞMEYE BAŞLADI
DYP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlkay Şimşek, “İktidar ve muhalefet partilerine umut beslemenin hayal olduğunu görenler, geçmişte olduğu gibi bugün de büyük çınar olan DYP’nin çatısı altında birleşmeye başladı” dedi.
MANİSA'DA CHP'NİN ACI GÜNÜ!
CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaplan’ın kızı Çiğdem Kaplan Rahman’ın vefat haberi, partililer ve yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı. Acı haber, CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu.