YAŞLI KADIN OTOBÜSÜN ALTINDA KALDI
SİYASETManisa'nın Yunusemre ilçesinde otobüsün çarpması sonrası sürüklenen ve altında sıkışan yaşlı kadın Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı. Öte yandan kaza anı otobüsteki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kaza, Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Laleli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Emine B. (70) karşıdan karşıya geçmek istediği sırada kendisine çarpan F.K. idaresindeki 45 D 0118 plakalı özel halk otobüsünün altında kaldı. Otobüsün çarpması sonucu bir süre altında sürüklenen Emine B., otobüsün altında sıkıştı için olay yerine Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ekipler olay yerinde yaptıkları çalışmaların ardından Emine B.'yi sıkıştığı yerden çıkardı. 112 Acil Servis ekiplerine teslim edilen Emine B., daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Yaşlı kadına çarpan otobüs şoförü F.K. ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Bir türlü sakinleştirilemeyen F.K. da daha sonra hastaneye sevk edildi. Öte yandan kaza anı otobüsteki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
İlginizi Çekebilir
Baybatur’dan Manisa’ya 450 Yataklı Hastane Müjdesi
AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, ilçe ziyaretleri kapsamında Akhisar’da vatandaşlarla buluştu ve yapımı süren Akhisar Devlet Hastanesi şantiyesinde incelemelerde bulundu.
“Yunusemre Belediyesi’nde Önceki Dönem Kripto Madenciliği Skandalı!”
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, önceki dönemde, Millet Çarşısı içerisinde kripto para madenciliği yapıldığına dair belgeleri açıkladı. Konuyu yargıya taşıyacaklarını belirten Başkan Balaban, “Bu tam bir aymazlık, tam bir skandaldır” dedi.
Ekrem İmamoğlu’nun Diploma Davasında İlk Duruşma Başladı
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, üniversite diplomasıyla ilgili açılan davada bugün Silivri’deki Marmara Ceza İnfaz Kurumu’nda hâkim karşısına çıktı.
Bahçeli’den Ahmet Türk ve Ahmet Özer İçin Göreve İade ve Tahliye Çağrısı!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugünkü yazılı açıklamasında hem terör olayları hem de barış süreci tartışmalarına ilişkin çarpıcı mesajlar verdi. Bahçeli, son günlerde yaşanan ve çocukların karıştığı şiddet olaylarını hatırlatarak “16 yaşındaki bir terörist herkesi alarma geçirmelidir” dedi ve “Çocuktan katil olmayacağı gibi, katil veya teröristin çocuk olarak tavzih ve tevili çetin bir yanlıştır” ifadesini kullandı.