"TABELA DERNEĞİ DEĞİLİZ"
SİYASETManisa'nın en aktif sivil toplum kuruluşlarından Bedensel Engelliler Derneği'nin Başkanı Yasemin Yıldız yaptıkları her hizmeti kamuoyuyla günlük olarak paylaşacağını söyledi.
Haber: Nezih VAROL
Manisa'nın en aktif sivil toplum kuruluşları arasında yeralan Bedensel Engelliler Derneği'nin Başkanı Yasemin Yıldız tabela derneği olmadıklarını, özel ve kamu kuruluşlarıyla yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, bundan sonra yaptıkları her hizmeti kamuoyuyla günlük olarak paylaşacağını söyledi. Dernek Başkanı Yasemin Yıldız şunları söyledi: "Devletimize, ülkemize, kentimize çok yakışan derneğimizin vermiş olduğu birbirinden güzel ve yararlı çalışmaları mesai saatlerinde, görevimin başında kamuoyu ile paylaşacağım. Çünkü biz hizmet için varız, asla bir tabela derneği değiliz, bugün de bir çok kamu kurum ve kuruluşumuzun yöneticisi ile görüştük ve bir çok engellimizin yarasına merhem olduk. Manisa Ruh Sağlığı Hastanesi Müdür Yardımcımız Bedriye Yeşim Tuncer, İzmir Aliağa'dan gelen bir hastamızın yatışına yardımcı oldu, Özel 8 Eylül Hastanesi Dahiliye Doktorumuz Kadir Aydın'dan muayene desteği aldık, Nüfus Müdürlüğü'nden bir üyemize kayıt örneği, Şehir Hastanesi doktorumuz Önder Ceylan'dan muayene, Merkez Efendi Hastanesi'ndenn sağlık kurulu raporu aldık. Şehzadeler Belediyesi derneğimize kamera montajı yaptı, Vali Yardımcımız Volkan beyden, korona nedeniyle vefat eden üyemizin ölük tutanağını aldık. TEDAŞ derneğimizin indirimli elektrik aboneliğini yaptı. Sosyal Yardımlaşma İl Müdürümüz Senem hanımdan ve Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma İlçe Müdürümüz Esin hanımdan ihtiyaç sahibi üyelerimize yardım aldık. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mustafa beyden de hasta bakım maaşı desteği aldık. Ben bu vesileyle devletle olan bağlarımızın güçlendirilmesine destek veren Sayın Valimize, Kaymakamlarımıza, daire müdürlerimize şahsım ve arkadaşlarım adına şükranlarımızı sunarım. Koronavirüs nedeniyle desteğini bizden esirgemeyen, her zaman yanımızda olan Şehir Hastanesi Başhekimimiz Serkan Saka'ya da sonsuz teşekkür ederiz".
İlginizi Çekebilir
CHP Şehzadeler’de Mert Özkösemen Yeniden Başkan Seçildi
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 5. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Manisa Şehir Tiyatrosu’nda yapılan kongrede, tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Mert Özkösemen yeniden göreve seçildi.
AK GENÇLİK ŞEHZADELER’DEN SOKAK RESTORASYONU TEPKİSİ!
AK Gençlik Manisa, hem siyasi hamleleri ile hem de sahadaki çalışmalarıyla adeta Manisa gündemine yön veriyor. İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Ali Yenilmez’in geçtiğimiz günlerde CHP’li milletvekilleri ve Genel Başkan Özgür Özel’e yönelik sert sözleri kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, CHP’nin Manisa’daki belediyecilik anlayışı bir kez daha tartışmaya açıldı.
YUNUSEMRELİ MİNİKLER BÜYÜKLERİNE ÖRNEK OLDU
Yunusemre Belediyesi ve TAP Derneği tarafından, genç nesillerde sürdürülebilir gelecek farkındalığı oluşturmak amacıyla düzenlenen ‘Okullararası Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası’nda birinci olan Vilayetler Birliği Anaokulu’na, ödülü teslim edildi.
YUNUSEMRE'DE ŞAMPİYONLUK COŞKUSU BİRLİK VE BERABERLİKLE TAÇLANDI
Türkiye Şampiyonu olan Yunusemre Belediyespor U17 Futbol Takımı, Süreyya Tabiat Parkı'nda düzenlenen organizasyonda bir araya gelerek şampiyonluk kutlaması yaptı.