SELENDİ'DE SAMANLIK YANGINI
SİYASETManisa'nın Selendi ilçesinde bir samanlıkta çıkan yangın maddi zarara neden oldu.
Selendi ilçesine bağlı Eski Cami Mahallesinde saat 16.15 sıralarında Dursun E.'ye ait samanlıkta yangın çıktı. İddiaya göre sigara izmaritinden dolayı çıkan yangın bir anda tüm samanlığı sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, çevredeki vatandaşlar da itfaiye ekiplerine destek oldu. Kısa sürede söndürülen yangın sonrası çok sayıda saman balyası kül olurken, maddi zarar meydana geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
MANİSA'DA CHP'NİN ACI GÜNÜ!
CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaplan’ın kızı Çiğdem Kaplan Rahman’ın vefat haberi, partililer ve yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı. Acı haber, CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu.
CHP Şehzadeler’de Mert Özkösemen Yeniden Başkan Seçildi
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 5. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Manisa Şehir Tiyatrosu’nda yapılan kongrede, tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Mert Özkösemen yeniden göreve seçildi.
AK GENÇLİK ŞEHZADELER’DEN SOKAK RESTORASYONU TEPKİSİ!
AK Gençlik Manisa, hem siyasi hamleleri ile hem de sahadaki çalışmalarıyla adeta Manisa gündemine yön veriyor. İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Ali Yenilmez’in geçtiğimiz günlerde CHP’li milletvekilleri ve Genel Başkan Özgür Özel’e yönelik sert sözleri kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, CHP’nin Manisa’daki belediyecilik anlayışı bir kez daha tartışmaya açıldı.
YUNUSEMRELİ MİNİKLER BÜYÜKLERİNE ÖRNEK OLDU
Yunusemre Belediyesi ve TAP Derneği tarafından, genç nesillerde sürdürülebilir gelecek farkındalığı oluşturmak amacıyla düzenlenen ‘Okullararası Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası’nda birinci olan Vilayetler Birliği Anaokulu’na, ödülü teslim edildi.