Şehzadeler Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Murat Fural İstifa Etti!
SİYASETManisa’nın Şehzadeler Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Murat Fural, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Fural, kararını yaptığı yazılı açıklama ile kamuoyuna bildirdi.
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’den seçilerek Belediye Meclisi’ne giren Murat Fural, bugüne kadar hemşehrilerinin emaneti olan görevi samimiyetle yürütmeye çalıştığını ifade etti. Fural, istifa kararını “siyasi ve kişisel gerekçelerle” aldığını belirtti.
Fural açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bugünden itibaren Şehzadeler Belediye Meclisi'ndeki görevime Bağımsız Meclis Üyesi olarak devam edeceğim. Aldığım bu karar, şahsi ve vicdani sorumluluğumun bir sonucu olup, halkımıza duyduğum bağlılığın bir tezahürüdür. Bundan sonraki süreçte tek önceliğim; Şehzadeler halkının menfaatlerini savunmak, onların sesi olmak ve şehrimizin gelişimine katkıda bulunmak olacaktır.”
Murat Fural, destek veren tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, hizmet yolculuğunu bağımsız bir şekilde sürdüreceğini vurguladı.
HABER: Mehmet Tekin
İlginizi Çekebilir
İzmir’de CHP’li Belediyelere Operasyon Mu Geliyor? Kulislerde Bomba İddialar!
Hangi Belediyeler Hedefte?Kulis bilgilerine göre, Konak, Bornova ve Çeşme belediyeleri öncelikli hedefler arasında. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, belediyelerdeki ihale süreçlerinde usulsüzlük ve rüşvet iddialarını soruşturduğu belirtiliyor. Tabi sadece belediye başkanları değil usulsüzlük iddiaları içine giren bürokratlarda hedefte Özellikle:Konak Belediyesi: İhale süreçlerinde şeffaflık eksikliği iddiaları gündemde.Bornova Belediyesi: Belediye projelerinde usulsüzlük ve kaynak israfı suçlamaları.Çeşme Belediyesi: Turizm bölgesindeki imar ve ihale süreçlerinde şüpheli işlemler.3 tane daha belediye toplamda 6 belediye ye operasyon bekleniyor.
Tarihi Sardes’te Belediye Meclisi Toplandı
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantısı, UNESCO Dünya Miras Listesi’ne giren Sardes Antik Kenti Gymnasium binasında gerçekleştirildi.
MİLLET ÇARŞISINDA TÜTÜN ÜRÜNLERİNİN ZARARLARINA DİKKAT ÇEKİLDİ!
Yunusemre Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay iş birliğiyle Millet Çarşısı’nda açılan stantta vatandaşlara tütün ve tütün ürünlerinin zararları anlatıldı.
CHP Yunusemre’de Kongre Heyecanı: Yalçın Arcak Adaylığını Açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre İlçe Başkan Adayı Avukat Yalçın Arcak, düzenlediği basın açıklamasıyla adaylığını kamuoyuna duyurdu.