© Manisa İnternet Haber 2019

SARUHANLI KAVŞAĞI'NDA PEYZAJ ÇALIŞMASI

Saruhanlı Belediyesi, ilçe sınırlarından geçen İzmir-İstanbul karayolundaki refüjlerde peyzaj düzenlemesi çalışmaları başlattı.

 

 

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğüne ait olan ancak söz konusu kurumdan ‘uygundur’ görüşü alınan refüjlerde peyzaj çalışması başlattıklarını bildirdi.

 

 

Bu çerçevede ilçenin girişi olan kavşak bölgesinde mevsimlik çiçek ekimi yaptıklarını ve gerekli düzenlemeleri hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Bilgin, şunları söyledi: “Şehrimizin girişini güzel bir görünüme kavuşturacağız. İzmir’den İstanbul, İstanbul’dan İzmir yönüne giden tüm sürücülerin, özellikle ilçe halkımızın beğenisi kazanacak güzel bir çalışma ortaya koyacağız. Bilindiği gibi bir şehrin girişi şehrin aynasıdır. Bu nedenle ilçemizin giriş kavşağını modern bir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Hayırlı olsun. Saruhanlımız daha güzel olacak"

 

İlginizi Çekebilir

Diyarbakır Surları’na Devlet Bahçeli Posteri Asıldı

Diyarbakır'ın tarihi Dağkapı Meydanı'nda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin büyük boyutlu posterleri asıldı. Bu eylem, Bahçeli'nin 27 Eylül Cumartesi günü Gaziantep'te düzenleyeceği "Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik Terörsüz Türkiye" temalı Milli Birlik ve Dayanışma Buluşması'na katılım çağrısı amacıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, 28. Dönem 3. Yasama Yılını Değerlendirdi

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, 28. Dönem 3. Yasama Yılı ile yaz dönemi faaliyetlerini ele aldığı kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, hem Manisa’nın yerel gündemi hem de ülke genelindeki gelişmeler masaya yatırıldı. Arınç, basın mensuplarına toplantı notlarının dijital versiyonuna QR kod aracılığıyla ulaşabileceklerini bildirdi.

İLKAY ŞİMŞEK: MİLLET BÜYÜK ÇINARIN ALTINDA BİRLEŞMEYE BAŞLADI

DYP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlkay Şimşek, “İktidar ve muhalefet partilerine umut beslemenin hayal olduğunu görenler, geçmişte olduğu gibi bugün de büyük çınar olan DYP’nin çatısı altında birleşmeye başladı” dedi.

MANİSA'DA CHP'NİN ACI GÜNÜ!

CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaplan’ın kızı Çiğdem Kaplan Rahman’ın vefat haberi, partililer ve yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı. Acı haber, CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu.

TÜM HABERLER