MOSB BAYRAMDA SEVİNDİRDİ
SİYASETManisa OSB adına çok sayıda tekerlekli sandalye ve gıda paketi bağışı yapan Başkan Danışmanı Nihat Akyol bayramda bedensel engellileri sevindirdi.
Haber: Nezih VAROL
Manisa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkan Danışmanı Nihat Akyol eşi Ayla Akyol ile Ramazan Bayramı'nda Manisa Bedensel Engelliler Derneği'ni ziyaret etti. Dernek hizmet binasında engellilerle bayramlaşarak sohbet eden Nihat Akyol, Dernek Başkanı Yasemin Yıldız'dan da yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Yasemin Yıldız kendilerini her zaman ziyaret eden, destek olan ve tüm ihtiyaçlarına çare bulan Nihat Akyol'un ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek şunları söyledi: "Organize sanayimizin, engellilerimizin abisi, çare kapımız Sayın Nihat Akyol beyi Allah başımızdan eksik etmesin. Şu an hizmet verdiğimiz hizmet binamız OSB tarafından alınarak hizmetimize sunulmuştur. Yine sanayicilerimiz tarafından 250 adet akülü araba 17 ilçemizde ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da 100 paket erzak OSB tarafından engellilerimize ulaştırıldı. Ayrıca yeşil kartlı engellilerimize Nihat bey tarafından bağış zarfları hediye edildi. Bir çok engellimizin araç aküleri de yenilendi. Canımız, en büyük desteğimiz Nihat abimiz iyi ki varlar, O'nun sayesinde hayatımızdaki tüm engelleri aşıyoruz. Tabelamızda OSB amblemini gururla taşıyoruz. Allah sanayicilerimize hazine gibi sağlık, huzur ve varlık versin. Onlar bizim engelsiz yürek taşıyan değerlerimizdir. Hepsine yürekten teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız".
İlginizi Çekebilir
Baybatur’dan Manisa’ya 450 Yataklı Hastane Müjdesi
AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, ilçe ziyaretleri kapsamında Akhisar’da vatandaşlarla buluştu ve yapımı süren Akhisar Devlet Hastanesi şantiyesinde incelemelerde bulundu.
“Yunusemre Belediyesi’nde Önceki Dönem Kripto Madenciliği Skandalı!”
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, önceki dönemde, Millet Çarşısı içerisinde kripto para madenciliği yapıldığına dair belgeleri açıkladı. Konuyu yargıya taşıyacaklarını belirten Başkan Balaban, “Bu tam bir aymazlık, tam bir skandaldır” dedi.
Ekrem İmamoğlu’nun Diploma Davasında İlk Duruşma Başladı
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, üniversite diplomasıyla ilgili açılan davada bugün Silivri’deki Marmara Ceza İnfaz Kurumu’nda hâkim karşısına çıktı.
Bahçeli’den Ahmet Türk ve Ahmet Özer İçin Göreve İade ve Tahliye Çağrısı!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugünkü yazılı açıklamasında hem terör olayları hem de barış süreci tartışmalarına ilişkin çarpıcı mesajlar verdi. Bahçeli, son günlerde yaşanan ve çocukların karıştığı şiddet olaylarını hatırlatarak “16 yaşındaki bir terörist herkesi alarma geçirmelidir” dedi ve “Çocuktan katil olmayacağı gibi, katil veya teröristin çocuk olarak tavzih ve tevili çetin bir yanlıştır” ifadesini kullandı.